Activitats d´oci i de cultura

Tertulies, cinema, teatre, viatges, rutes…

El diumenge 10 de setembre torna a Barcelona el 9è Dia de Brasil

Posted by Catacultural On juliol - 19 - 2017


El diumenge 10 de setembre torna a Barcelona el 9è Dia de Brasil amb grans noms de l’escena musical brasilera, una extensa oferta gastronòmica i una completa programació d’activitats i esdeveniments al voltant de la cultura brasilera.

 

19029749_1520545737965965_382369361667609641_n

 

 

 

El festival s’ha consolidat en pocs anys com un dels esdeveniments més importants de la cultura brasilera del nostre país i aquest any canvia d’ubicació i se celebrarà en el Poble Espanyol. Comptarà amb diversos espais per acollir concerts, presentacions culturals, activitats, zona gastronòmica i zona infantil.

El forró i la samba seran els protagonistes de la programació artística de l’edició d’aquest any de la mà de artistes com Anastácia, cantant i compositora de Recife batejada pels crítics com la reina del forró a Brasil, i el grup Sapato Branco.

També comptarà amb l’actuació del grup brasiler establert a Barcelona Barbados Samba, que reinterpreta, a ritme de samba, a grans músics brasilers com Gal Costa, Caetano Veloso, João Bosco, Maria Bethânia o João Gilberto, entre uns altres.

L’Escola de Samba Unidos de Barcelona Ketubara, dos grups molt coneguts a la ciutat, portaran la batucada i el ball al festival. L’Escola de Samba Unidos de Barcelonafarà una posada en escena al més pur estil de les festes i les desfilades del carnaval de Rio de Janeiro.

La zona infantil acollirà tallers, jocs, capoeira, explica contes i un espai adaptat als nens més petits de entre 0 i 3 anys. Els més petits i les seves famílies podran gaudir d’aquest espai de 12h a 18h.

Un dels plats forts del festival, mai millor dit, serà la zona gastronòmica, que aquest any oferirà opcions per a tots els paladars. El públic podrà gaudir de diversos sabors de Brasil i també dels seus països veïns sense sortir de Barcelona, tot a preus popular

Comments are closed.

VIDEO

SUMARI

Activate the Wp-cumulus plugin to see the flash tag clouds!

Col.laboradors


Facebook de Catacultural