El Festival Internacional de Música de Cambrils ha presentat el cartell per a la nova edició de 2023. L’esdeveniment se celebrarà al Parc del Pinaret entre el 28 de juliol i el 6 d’agostEl Festival Internacional de Música de Cambrils ha presentat el cartell per a la nova edició de 2023. L’esdeveniment se celebrarà al Parc del Pinaret i entre el 28 de juliol i el 6 d’agost reunirà els concerts dels següents artistes: Gipsy Kings by André Reyes, Els Amics de les Arts, Rosario, Pablo López, Ara Malikian, Stay Homas, Dàmaris Gelabert, This is Michael, Miki Núñez i Luz Casal. Un cartell de primera que et farà viure unes nits d’estiu úniques.

Les entrades estaran a la venda dijous 16 de febrer a partir de les 10h al web oficial del festival a preus exclusius (amb disponibilitat limitada). No ho dubtis i afanya’t en aconseguir els teus EARLY TICKETS!

El festival enguany també dispondrà d’una zona Village que comptarà amb una programació de concerts de grups musicals de la zona de Tarragona i d’una oferta gastronòmica a càrrec de Cal Blay Food Lovers. Una zona idíl·lica que et permetrà gaudir d’una estona prèvia i posterior als concerts amb els teus amb música, activitats i bona gastronomia.

T’ho perdràs?