El Museu Marítim de Barcelona inaugura el proper 23 de gener la nova porta d’entrada orientada al mar.


show_foto(23/01/2016 – 24/01/2016)

El Museu Marítim de Barcelona inaugura el proper 23 de gener la nova porta d’entrada orientada al mar. Aquest nou accés, situat al Portal de la Pau (plaça del monument a Colom), apropa l’entrada del Museu encara més a la façana litoral de la ciutat.

 

El nou vestíbul de l’MMB compta amb uns serveis millorats de taquilles i informació, guarda-roba i una botiga, amb un disseny circular molt innovador. També inaugurem una nova sala expositiva situada al primer pis, Espai Mirador, que acollirà l’exposició Llaverias i el Mar. El nou vestíbul compta també amb dos atractius com són la balena-veler, una escultura metàl·lica, articulada i amb moviment que penja del sostre, dissenyada i construïda per l’artista Raül Beteta, així com la gran il·lustració retroil·luminada del litoral barceloní, feta pel dibuixant Xavier Mariscal i situada a la zona de taquilles.

El dissabte 23 de gener a les 12.30 h un espectacle teatral a càrrec de la companyia Artristras donarà pas a l’acte oficial d’inauguració, i seguidament es podrà visitar el nou recinte i l’interior de les Drassanes i les seves exposicions temporals. Tots i totes esteu convidats a la gran festa!

Inauguració:
dissabte 23 de gener, a les 12.30 h

Jornada de portes obertes:

23 de gener, de 13 a 20 h

24 de gener, de 10 a 20 h