La Fundació Catalunya La Pedrera presenta a l’octubre la primera exposició monogràfica de Bill Viola a Barcelona s’inaugurarà el 4 d’octubre a La Pedrera i es podrà visitar fins el 5 de gener de 2020


 

 

 

‘Bill Viola. Miralls de l’invisible’ s’inaugurarà el 4 d’octubre a La Pedrera i es podrà visitar fins el 5 de gener de 2020

 

Bill Viola (Nova York, 1951), considerat un pioner en el desenvolupament del videoart, és un dels artistes més destacats a nivell internacional. La seva obra, que ha evolucionat en paral·lel a la tecnologia del vídeo, explora la condició humana abordant temes universals com el naixement, la mort, l’amor, el dolor o la redempció.

L’exposició ‘Bill Viola. Miralls de l’invisible’ a La Pedrera constitueix un recorregut per la trajectòria de l’artista, des d’obres significatives dels seus inicis, com Reflecting pool (1977-1979), fins a l’actualitat.

 

 

La Fundació Catalunya La Pedrera promou activitats culturals que fomenten les arts i el pensament i que busquen reflexionar per aconseguir una societat més justa. Promou el talent, la creació i l’educació i conserva el patrimoni natural i cultural.

 

Per descàrregar imatges  

 

 

 

 

 

Més info: http://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/exposicions-actuals/bill-viola-miralls-de-linvisible

 

__

 

 

La Fundación Catalunya La Pedrera presenta en octubre la primera exposición monográfica de Bill Viola en Barcelona

 

‘Bill Viola. Espejos de lo invisible’ se inaugurará el 4 de octubre en La Pedrera y se podrá visitar hasta el 5 de enero de 2020

 

Bill Viola (Nueva York, 1951), considerado un pionero en el desarrollo del videoarte, es uno de los artistas más destacados a nivel internacional. Su obra, que ha evolucionado en paralelo a la tecnología del vídeo, explora la condición humana abordando temas universales como el nacimiento, la muerte, el amor, el dolor o la redención.

 

La exposición ‘Bill Viola: Espejos de lo invisible’ constituye un recorrido por la trayectoria del artista, desde obras significativas de sus inicios, como Reflecting pool (1977-1979), hasta la actualidad.

 

 

La Fundación Catalunya La Pedrera promueve actividades culturales que fomentan las artes y el pensamiento y que buscan reflexionar para conseguir una sociedad más justa. Promueve el talento, la creación y la educación y conserva el patrimonio natural y cultural.

 

  

 Más info: http://www.lapedrera.com/es/agenda-actividades-barcelona/exposiciones-actuales/bill-viola-espejos-de-lo-invisible