Noves funcions de GERARD BORRELL al Golem’s amb el seu espectacle còmic THE BIG BANG TONTERY els divendres 24 de febrer, 17 de març, 12 i 19 de maig, i 9 de juny.


El showman segueix amb el seu espectacle de màgia i humor fins el proper mes de juny
 
Noves funcions de GERARD BORRELL al Golem’s amb el seu espectacle còmic THE BIG BANG TONTERY
 
Us informem que el showman GERARD BORRELL amplia funcions al Golem’S Teatre (carrer Sant Lluís, 64 – Barcelona) del seu espectacle de màgia i humor THE BIG BANG TONTERY els divendres 24 de febrer17 de març12 i 19 de maig, i 9 de juny.
 
THE BIG BANG TONTERY és un espectacle còmic i molt gamberro on els límits són l’infinit i més enllà. En aquest show per a adults, Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, fent riure i sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.
 
L’origen de tot es troba en el Big Bang, que va generar la tonteria més gran que ha existit mai: la humanitat. I la humanitat, per la seva banda, va crear a Gerard Borrell, un “tonto” dels que cau bé. O això es creu ell. Ara, per seguir el sorprenent cicle de la vida còsmica, Gerard Borrell torna amb el seu mític xou de màgia i comèdia, el clàssic de sempre, però amb més “tonteria” que mai. I mira que el llistó estava molt alt.
 
L’únic propòsit interestel·lar d’aquest showman desvergonyit i provocador és “liar-la parda” i, per això, no és imprescindible haver estudiat, perquè aquí no hi ha exàmens, ni universitaris frikis, ni jocs de rol; només es requereix un públic predisposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis. 
 
La primera vegada que Gerard Borrell va pujar a un escenari va ser als sis anys en un cabaret-xou de Castelldefels, amb un públic que tenia entre 60 anys i la mort. El presentador de la gala va demanar a un voluntari i, tots els dits de la sala apuntaven al Gerard, i com no, ell va aixecar la mà. No li venia de nou perquè el seu pare va ser xofer d’autocars i, durant els trajectes de l’Imserso, portava al Gerard perquè expliqués acudits i cantés, mentre ell passava la gorreta (es guanyava molta pasta). Aquella primera actuació en un escenari immòbil el va ser seduir i va començar a coquetejar amb la màgia, el cabaret, el xou, la comèdia, el ball i, fins i tot, amb els playbacks. Volia fer ell sol tot el que va veure aquell dia, per convertir-se en el que és ara: un artista ambiciós, polifacètic i gens cregut (ehem!). 
 
Les entrades de THE BIG BANG TONTERY al Golem’S Teatre es poden adquirir a través de la web www.gerardborrell.com.