Tendències Nadal a Mercabarna-flor Diumenge 17 de novembre

Es pot innovar en quelcom tan tradicional com el Nadal?

Mercabarna-flor presenta les últimes tendències en decoració nadalenca d’interiors

Els millors floristes del món decoraran taules, llars, avets nadalencs…

– Les 36enes Mercademostracions reuniran 2.500 floristes i marcaran les tendències a tota Espanya

Diumenge 17 de novembre, Mercabarna-flor reunirà uns 2.500 floristes d’arreu d’Espanya, per descobrir-los les últimes tendències en treballs florals i ornamentació d’interiors d’aquest Nadal. En les 36enes Mercademostracions de Mercabarna-flor participaran les millors escoles espanyoles d’art floral i prestigiosos artistes internacionals que presentaran els productes, les tècniques i les tendències més innovadores que, any rere any, marquen la moda floral nadalenca a tota Espanya.

Els millors floristes d’Espanya decoraran taules de Nadal – Floristes de cinc de les millors escoles d’art floral d’Espanya decoraran taules de Nadal a partir d’una caixa sorpresa amb material que se’ls lliurarà.

Artistes internacionals elaboraran treballs de decoració de llars… – Les reconegudes artistes internacionals, Gabriela Salazar i Natalia Zhizhko, del Regne Unit i Rússia, respectivament, realitzaran guarniments nadalencs per decorar l’interior de llars, restaurants, hotels i altres locals comercials per Nadal.

Corones, espelmes, centres de taula… – Hi haurà un concurs entre floristes que lluitaran per vestir la millor taula nadalenca, seguint les pautes que s’expliquen en el següent enllaç: http://bit.ly/2qrE0oP

Taller floral per a nens – Els fills dels floristes participaran en el taller de garlandes de Nadal.