BAD GYAL en Razzmatazz de la mano de Curtcircuit – 30 de noviembre


Bad Gyal, una de las revelaciones musicales del momento, vuelve a actuar en sala de la mano de Curtcircuit

La artista catalana traerá su ritmo dancehall el sábado 30 de noviembre en la sala Razzmatazz de Barcelona
Desde que su versión de ‘Work’ de Rihanna se convirtiera en un fenómeno viral, la carrera de Bad Gyal ha sido una extraordinaria secuencia de pasos adelante. Después de ser una de las grandes triunfadoras del Sónar 2019, varias giras por Estados Unidos, Asia o Europa y millones de reproducciones en las plataformas digitales, Bad Gyal vuelve a Curtcircuit (ya estuvo en la edición de 2017) para demostrar quién es la reina del dancehall de nuestro país. Directa des del Maresme y con tan solo 22 años, ha conseguido poner patas arriba las pistas de baile de medio mundo con éxitos como ‘Fiebre’, ‘Jacaranda’, ‘Candela’ o ‘Santa Maria’. Siempre bien rodeada, ha trabajado con productores como Dubbel Dutch, Jam City, El Guincho, Dj Florentino, Cadenza, Paul Marmota, D33J y su inseparable Fake Guido, productor y dj de directo. ¡Cita imprescindible! ¡El sábado 30 de noviembre en Razzmatazz ven a descubrir quién es ‘el pussy k mana’!
En esta ocasión le acompañará un artista invitado que se confirmará durante las próximas semanas. Stay tuned!
Bad Gyal + Artista invitado
Sábado 30 de noviembre – 20:30h – Sala Razzmatazz 1 (Barcelona)
Precio anticipada 15€ + gastos – Taquilla: 18€ COMPRAR ENTRADES  →

Bad Gyal, una de les revelacions musicals del moment, torna a actuar en sala de la mà de Curtcircuit

L’artista catalana portarà el seu ritme dancehall el dissabte 30 de novembre a la sala Razzmatazz de Barcelona

Des que la seva versió de ‘Work’ de Rihanna es convertís en un fenomen viral, la carrera de Bad Gyal ha estat una extraordinària seqüència de passos endavant. Després de ser una de les grans triomfadores del Sónar 2019, vàries gires pels Estats Units, Àsia o Europa i milions de reproduccions en les plataformes digitals, Bad Gyal torna a Curtcircuit (ja hi va ser a l’edició de 2017) per a demostrar qui és la reina del dancehall del nostre país. Directa des del Maresme i amb només 22 anys, ha aconseguit capgirar les pistes de ball de mig món amb èxits com a ‘Fiebre’, ‘Jacaranda’, ‘Candela’ o ‘Santa Maria’. Sempre ben envoltada, ha treballat amb productors com Dubbel Dutch, Jam City, El Guincho, Dj Florentino, Cadenza, Paul Marmota, D33J i el seu inseparable Fake Guido, productor i dj de directe. Cita imprescindible! El dissabte 30 de novembre a Razzmatazz vine a descobrir qui és ‘el pussy k mana’!

En aquesta ocasió l’acompanyarà un artista convidat que es confirmarà durant els propers dies. Stay tuned!

Bad Gyal + Artista convidat
Dissabte 30 de novembre – 20:30h – Sala Razzmatazz 1 (Barcelona)
Preu anticipada 15€ + despeses – Taquilla: 18€ COMPRAR ENTRADES  →
Descargar aquí fotografías en alta resolución
Curtcircuit és un projecte que recorre Catalunya a través de les sales de l’Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC), que té com a objectiu facilitar concerts a grups emergents i/o els qui necessiten de l’ajut de la promoció que emmarca un cicle o festival itinerant anual, promocionar principalment l’escena local amb alguns convidats de fora. En la darrera edició un 10% dels grups o artistes convidats eren de fora de Catalunya, garantint sempre les condicions més favorables i professionals pels músics i les sales, tant per la remuneració com per la promoció oferida en cada cas, adaptada sempre al territori i tenint en compte la ciutat o poble on s’està programant.

Aquest 2019 presentem la setena edició de concerts de Curtcircuit, programada entre els mesos de febrer i desembre de 2019, amb més de 45 actuacions confirmades a data d’avui, sempre tenint en compte que és un projecte viu que es va formant, definit i ampliant al llarg de l’any.

En l’edició d’enguany tenim propostes excel·lents d’artistes que formen la programació de Curtcircuit. La nostra intenció des del naixement del projecte és donar visibilitat al talent emergent del nostre país, propostes arriscades i sovint poc conegudes que tenen dificultats per actuar en directe en sales o festivals.

El Curtcircuit és un projecte organitzat i ideat per l’ASACC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Fundació Sgae.

Més informació a web Curtcircuit 2019


http://www.curtcircuit.com
https://www.facebook.com/curtcircuitsales
http://twitter.com/curtcircuit