El Mag Stigman exhibeix aquest dissabte a Barcelona el seu espectacle participatiu ‘Més que màgia’

Actuarà a les 19 hores al teatret del Turó Park en el marc del cicle ‘#TuróParkEnFamilia’El dissabte 25 ofereix a la sala Cincomonos de Barcelona ‘El circ dels impossibles’ i el 24 i el 28 a Sant Boi i Tremp

Barcelona, 16 de juliol de 2020.- El reconegut Mag Stigman oferirà aquest dissabte els trucs del seu espectacle participatiu ‘Més que màgia’ en el marc del cicle d’espectacles ‘#TuróParkEnFamilia’, que se celebrà al parc barceloní. En l’actuació, que està prevista per a les 19 hores, el mag presentarà un ‘show’ de màgia, coreografies i malabars. En l’actuació, Stigman està acompanyat per una ajudant i mostra números visuals, entretinguts i plens d’efectes màgics i dansa moderna. ‘Més que màgia’ és una combinació d’il·lusionisme, ball i malabars, dirigit a un públic familiar.Stigman, l’únic il·lusionista que fa màgia i balla alhora, farà que la seva companya es quedi flotant en l’aire, realitzarà sorprenents efectes de màgia amb foc, manipularà objectes de la vida quotidiana, presentarà el joc més marrà del món, i entre d’altres, mostrarà sorprenents actes d’escapisme. Tot això amb la important participació dels voluntaris que vulguin pujar a l’escenari a col·laborar. ‘El circ dels impossibles’ l’espectacle del Mag Stigman a la salsa Cincomonos.
  

Petita gira d’estiu a l’aire lliure a Barcelona, Sant Boi i Tremp

Durant aquest mateix mes de juliol, Stigman també estarà el dissabte  25 de juliol a les 19 hores a la sala Cincómonos amb l’espectacle ‘El Circ dels Impossibles’, adreçat també a un públic més familiar. ‘El Circ dels Impossibles’ és un ‘show’ molt participatiu, en el qual es combina màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions i molta música. Stigman evoca la història real d’un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dosis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, el mag intenta que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.Al mateix espai, amb aforament reduït, Stigman hi és tots els dijous de juliol a la mateixa hora amb ‘Mag Stigman en directe’, un ‘show’ d’una hora i 15 minuts de durada, en el qual es fomenta la participació del públic assistent.Una vegada s’ha reprès de forma progressiva l’activitat cultural, Stigman actuarà aquest mes de juliol a diversos indrets de Catalunya en el marc de festes majors o espectacles d’estiu. Així, representarà el ‘Més que màgia’, el 24 de juliol al pati de l’escola Montbaig de Sant Boi de Llobregat al ‘Vespre Màgia’ i el 28 de juliol a Tremp.
 

Sobre el Mag Stigman
 
Stigman, psicòleg de formació, és també professor de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull i combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Així, de forma paral·lela, ofereix sessions formatives, tant per a alumnes com per a professors, en què posa a l’abast eines de màgia per aprendre i ensenyar matemàtiques.
 

AGENDA:  ‘Més que màgia ’
Dissabte, 18 de juliol a les 19 hores
Lloc: Teatret del Turó Park (Barcelona)
Més informació:https://viuelteatre.com/es/volvemos-a-compartir-emociones-en-el-turo-park/
Preu: Gratuït