Qui Som


CataCultural és una entitat dedicada a la cultura per endinsar-te al món del teatre,lectura, pintura, música …

Ofereix l’oportunitat de compartir en grup experiències relacionades en aquest àmbit; on fer tertúlies amb escriptors o actors, fer rutes literàries, tasts de vi, sortides familiars, activitats infantils o anar al teatre són algunes de les activitats de les quals podràs gaudir, tant per a grups particulars com a d’empresa.

Fer-te soci és totalment gratuït, podràs accedir a les nostres activitats gratuïtes, i obtindràs descomptes a teatres i a totes les nostres activitats Catacultural.

Cada activitat té un preu i tu escolliràs a quin t’apuntes, reservant l’entrada des de la pàgina web enviant un e-mail a info@catacultural.com on s’actualitzarà informació constantment de totes les novetats culturals que esdevenen a Barcelona, perquè puguis triar el “tast cultural” més suggeridor.

Cada dos mesos es proposarà una trobada per assistir a la presentació de llibres, obres de teatre, pel·lícules, música … amb la presència dels respectius autors de l’obra, on podràs formular preguntes als escriptors, periodistes, actors o músics, entre uns altres, creant un espai de contacte directe entre l’artista i l’espectador.