Nits musicals d’estiu a Lasal (concerts gratuïts tots els dijous de juliol i agost a les 23.30 h)

Nits musicals d’estiu a Lasal


Concerts gratuïts tots els dijous de juliol i agost a les 23.30 h. 

  • 16 artistes ompliran de jazz, funk, pop, reggae i rumba la platja de Mataró
  • S’hi podran veure artistes de reconeguda trajectòria internacional i joves talents que despunten al mercat musical català
bf4ba4ed-ab3f-461a-b375-17ade1bf76d7 (1)

Lasal: un espai obert davant del mar

Lasal del Varador és un restaurant obert al mar, situat en el Passeig Marítim de Mataró, on poder gaudir d’una cuina mediterrània autèntica per a tots els gustos: tapes, arrossos i còctels acompanyats de bona música.

Cuina ecològica i natural

Lasal aposta per una cuina amb productes  ecològics, frescos i de qualitat.  Una cuina que respecta els sabors i les propietats naturals dels aliments per obtenir una bona experiència gastronòmica. Una cuina que ajuda a tenir una bona digestió.

Sostenibilitat

Lasal del Varador és un projecte sostenible integral. Per aconseguir-ho s’ha construït seguint els criteris d’arquitectura bioclimàtica i s’han utilitzat materials ecològics en la construcció. També té instal·lada  energia solar fotovoltaica per produir la seva pròpia electricitat i solar tèrmica per obtenir l’aigua calenta i la calefacció.

6/7 – MARIA LAMATACantant nascuda al Maresme  que ha begut de les influències del jazz, el funk i el pop anglès per teixir l’entramat de les seves cançons originals, Totes elles sorgides de l’experiència vital. Ara ens presenta el seu primer disc “Ets un desastre”.

Músics: Maria Lamata (Veu), Kquimi Saigi (Teclat)

13/7 – JORDI BONELL EXPERIENCEÉs considerat un guitarrista de referència a l’Estat Espanyol i potser un dels músics catalans amb més ressò internacional. Aquest cop acompanyat dels fantàstics músics maresmencs Marc Prat i Josep Bruguera. Una experiència única!

Músics: Jordi Bonell (Guitarra), Marc Prat (Contrabaix), Josep Bruguera (Bateria)

20/7 – LA FOLIEAmalgama d’estils musicals en què es barregen soul, funk, pop i reggae units pel fil de la paraula. La sensibilitat, les emocions i la naturalitat connecten amb el públic i el transporten a aquest món de poesia musicada. Deixeu-vos sorprendre per aquesta banda, que ens acompanyarà en versió trio.

Músics: Paula Giberga (Veu), Andreu Roig (Guitarra), Ferran Badal (Flauta i saxo)

03/08 – MEL SEMÉ

Nascut a Camagüey, Cuba, de pares haitians, Mel Semé va començar la seva carrera musical a l’església baptista del seu poble de la mà dels seus germans i altres músics que interpretaven una espècie de gospel llatí, influència dels missioners que venien del sud de EEUUU.

Un viatge pel món direcció a les arrels de la música, que unirà la cançó d’autor amb els loops i sons vintage acústics i electrònics.

Músics: Mel Semé (Veu, Guitarra i loops)

10/8 – RUMBA: PETETE MALLA + MILIU CALABUCHNo podia faltar rumba de la casa, km 0. Mataronins i gitanos catalans, Petete i Miliu, ens porten els millors hits de la rumba amb aires dels millors ventiladors de la comarca. Sabor, alegria i festa vora el mar.

Músics: Petete Malla (Veu i Guitarra), Miliu Calabuch (Veu i Guitarra)

17/08: ALEX DEE & ADRI GONZÁLEZ

El duet centra el seu repertori en versions que van des del soul, el R&B, o el funk, fins al pop; i sempre en un format íntim i càlid, però sense descafeïnar. La química d’aquesta formació els ha portat compartir escenaris en innumerables ocasions des del 2014.

Músics, Alex Dee (Veu), Adri González (Teclat)

24/8 – TANGERINE TRIO Tangerine és un trio nascut entre Barcelona i Tànger. A partir dels directes que fan al Chellah beach club de tanger, el trio evoluciona a partir de l’escola del jazz europeu amb influències rítmiques del nord d’Àfrica. Actualment es troben preparant el seu primer disc a partir de material propi i temes del repertori de musics com Henri Teixier o John Scofield.

Músics: Marc Prat (Contrabaix), Manu Corbalan (Guitarra), Federico Marsa (Bateria)