El CREA, la trobada professional del Districte Cultural de L’Hospitalet, celebra una edició especial amb tota la programació online. Del 26 al 30/10

El CREA, la trobada professional del Districte Cultural de L’Hospitalet, celebra una edició especial amb tota la programació online

Del 26 al 30 d’octubre el CREA presentarà 10 entrevistes a 10 professionals del Districte Cultural de L’Hospitalet a través dels canals socials de CulturaLHde l’Ajuntament de L’Hospitalet. 

El dijous 29 d’octubre tindrà lloc el CREAMatch, una sessió de networking online per a professionals, empreses, col·lectius i entitats del sector i d’altres àmbits relacionats.

Divendres 30 d’octubre clourà amb una taula rodona (presencial i online) amb diferents fundacions privades que en les seves línies de suport tenen ajuts per al sector artístic i cultural.  

El CREA és una activitat organitzada per l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet. 
 CREA
Del 26 al 30 d’octubre
L’Hospitalet de Llobregat
i online
www.crea-lh.cat
CREAMatch
Dijous 29 d’octubre, 18h
Jornada de networking online
Inscripcions aquí 




 El CREA és el punt de trobada anual per a tots els professionals que conviuen i treballen al Districte Cultural de L’Hospitalet. Enguany, a causa de l’estat actual de la pandèmia, el CREA celebrarà una edició especial amb una programació digital gratuïta enfocada als professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats. 

Del 26 al 30 d’octubre el CREA presentarà a les plataformes socials CulturaLH de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet 10 entrevistes a 10 agents que habiten al Districte Cultural conduïdes pel periodista José María Carrasco. Entre aquests professionals hi trobem la restauradora Gloria Gómez de Tres Pasos Estudio, els escultors Marcos Romero Gallardo i German ConsettiOmar Finol de Dédalo Estudio CreativoXavier Sánchez de l’associació El Pumarejo, Bel Mur i Thaïs Forja de l’espai creatiu La TercaMireia Luzárraga de l’estudi d’arquitectura TAKKLaura Gutiérrez de la Sala MiDiego Saldaña de Yunque y madera i Uri Rivero del nou espai Industrial Akroll.

El dijous 29 d’octubre, a les 18 h, tindrà lloc CREAMatch, una sessió de networking online on diferents professionals, empreses, col·lectius i entitats podran connectar-se i dialogar per generar un teixit actiu i enriquidor. Una jornada oberta a tothom que hi vulgui participar que consistirà en tres reunions consecutives amb altres professionals del sector i d’àmbits relacionats per a fer connexions amb altres agents professionals, tant del Districte Cultural de L’Hospitalet com de la resta de l’àrea metropolitana. Podeu ampliar informació d’aquesta activitat i fer la vostra inscripció aquíDivendres 30 d’octubre, a les 11 h. el CREA posarà punt final a l’edició d’enguany amb una taula rodona amb diferents fundacions privades que en les seves línies de suport al sector artístic i cultural ajuden a arrencar i desenvolupar projectes creatius. En aquesta taula, també moderada pel periodista José María Carrasco, hi participaran Maite Esteve de la Fundació Catalunya CulturaMarta Esteve de la Fundació Carulla i Àlex Navarro, d’Art for Change de la Fundació La Caixa / Europa Creativa. Aquesta activitat tindrà lloc a l’espai Planta Uno, serà semipresencial (amb reserva prèvia i aforament limitat) i també s’emetrà en directe per l’Instgram Live. Si voleu accedir-hi de manera presencial, podeu fer la vostra reserva al mail hola@crea-lh.cat