EMBASSA’T 2021 celebra su 12ª edición del 10 al 13 de junio

EMBASSA’T 2021 celebra su 12ª edición del 10 al 13 de junio
 + La banda Sidonie inaugura el festival el próximo jueves 10 en el Amfiteatre del Parc de Catalunya en Sabadell

+ El ciclo ha colgado ya el cartel de sold out con Rigoberta Bandini y Manel

+ El Petit EMBASSA’T convertirá la mañana del domingo 13 de junio en una fiesta mayor en pequeño formato
Barcelona, 8 de junio.-
 EMBASSA’T comienza la cuenta atrás para la 12ª edición de EMBASSA’T, que tendrá lugar del 10 al 13 de junio en un nuevo emplazamiento: el Amfiteatre del Parc de Catalunya en Sabadell. Con la inauguración de este ciclo de conciertos llegan también los primeros sold outs. La artista Rigoberta Bandini ha sido la primera en colgar el cartel de entradas agotadas, seguida por Manel, que estarán presentando su último trabajo ‘Per la bona gent’EMBASSA’T 2021 se ha centrado en un lineup pensado para degustar en pequeño formato en un ambiente íntimo y al aire libre. 
La nueva localización, un oasis en plena ciudad sabadellenca rodeado de naturaleza, verá subir a su escenario a otros artistas como Sidonie, que estarán presentando ‘El regreso de Abba‘; Pau Vallvé, que repasará su trabajo ‘La vida és ara’, y que vendrá acompañado de Carles Viarnès junto a la artista audiovisual Alba G. Corral, que presentarán el espectáculo único y repleto de improvisación. Maria Arnal i Marcel Bagés con su recién estrenado ‘CLAMOR’ y Lu Rois y su ‘Microcosmos’ completan los conciertos programados para EMBASSA’T 2021. La música electrónica también tendrá su espacio en el EMBASSA’T 2021 de la mano de siete artistas de proximidad. El lineup, formado por Luis Costa b2b Christian Len, mouseDown, Virginie, Sher, Sonido Tupinamba, Karina Hossack y T. Modet, promete demostrar la riqueza del género electrónico en todas sus variantes y estilos, desde el groove y el deep hasta los sets más experimentales, pasando por sonidos tropicales.
El Petit EMBASSA’T 
Este año, la versión mini del evento, el Petit EMBASSA’T,dará lugar a una pequeña fiesta mayor tan auténtica como local, que se celebrará el domingo 13 de junio. El día comenzará a las 11h de la mañana con el concierto de Xiula, la banda de animación infantil más popular del momento. Le seguirá un baile de gegants cortesía de laColla de Geganters i Grallers de Gràcia de Sabadell, que se acercarán al Amfiteatre junto a los Gegants de Sant Llorenç Savall, además de la colla infantil dels Bastoners de Sabadell. Una fiesta pensada por y para el disfrute de los más pequeños, que también podrán divertirse con toda la seguridad y medidas del espacio. 
Nuevo espacio para 2021Para esta edición, EMBASSA’T se traslada, sin salir de Sabadell, de su antigua ubicación -antes en la zona deportiva La Bassa de Sant Oleguer- al Amfiteatre del Parc de Catalunya. Este espacio, que es uno de los puntos emblemáticos de la ciudad, hará del EMBASSA’T un oasis rodeado de naturaleza en plena ciudad. Ubicado a pocos metros del observatorio astronómico de Sabadell, el entorno ofrece además vistas a Montserrat, La Mola y Collserola. Pese a que el espacio tiene una capacidad para 40.000 personas, el aforo se limitará a 1.000 para poder seguir las normas de seguridad dictadas por el PROCICAT.   

En el Amfiteatre hay párking gratuito, además de buena conexión con el transporte público. Se encuentra a 15 minutos caminando desde las estaciones de FGC ‘La Creu Alta’ o ‘Can Feu Gràcia’; y a unos 20 minutos de la estación de FGC y RENFE ‘Plaça Espanya’. 

Gastronomía de proximidad 
Tal y como sucede con el cartel, EMBASSA’T también cuenta con una oferta gastronómica liderada por dos food trucks: El Immoral Sandwich Club -liderado por Jordi Gavaldà- y los durums de inspiración mediterránea de Carambola. Además, el evento contará con más de 20 vinos para degustar a ritmo de concierto en colaboración con DO Empordà. 
 Medidas Covid-19El protocolo especial covid-19, diseñado de acuerdo con las medidas sanitarias establecidas y con el gobierno local, hará del evento y el espacio un lugar seguro en el que disfrutar de la música en directo. Para garantizar la distancia de seguridad entre los asistentes, se ha habilitado una parte de la platea con sillas individuales, y otra parte con mesas para grupos cuyas entradas se deberán comprar de manera conjunta. 
Cartel por días
Jueves 10
Luis Costa b2b Christian Len (Special Balearic Set) + Sidonie
Viernes 11: mouseDown + Virginie + Pau Vallvé + Carles Viarnès & Alba G. Corral
Sábado 12: Sher + Rigoberta Bandini (tarde) | Sonido Tupinamba + Manel (noche)
Domingo 13: Xiula (11h) | Karina Hossack + LuRois + T. Modet + Maria Arnal i Marcel Bagés
Qué: EMBASSA’T 2021 {Festival Independent del Vallès}
Cuándo: del 10 al 13 de junio.
Dónde: Amfiteatre del Parc de Catalunya en Sabadell
Cuánto: Sidonie (26€), Maria Arnal i Marcel Bagés(24€), Pau Vallvé, Carles Viarnès & Alba G. Corral (25€), Rigoberta Bandini (16€), Manel (32€), Xiula (8€ de 3 a 12 años, 12€ mayores de 12 años) 

Web: http://www.embassat.com
Facebook: @embassat
Instagram: @embassat
Twitter: @EMBASSAT

EMBASSA’T 2021 celebra la seva 12ª edició del 10 al 13 de juny
 + La banda Sidonie inaugura el festival el proper dijous 10 a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya a Sabadell
 + El cicle ja ha penjat el cartell de sold out amb la Rigoberta Bandini i  Manel
 + El Petit EMBASSA’T convertirà el matí del diumenge 13 de juny en una festa major en petit format
Barcelona, 8 de juny.- 
L’EMBASSA’T comença el compte enrere per a la 12a edició de l’EMBASSA’T, que tindrà lloc del 10 al 13 de juny en un nou emplaçament: l’Amfiteatre del Parc de Catalunya a Sabadell. Amb la inauguració d’aquest cicle de concerts arriben també els primers soldouts. L’artista Rigoberta Bandini ha estat la primera a penjar el cartell d’entrades exhaurides, seguida per Manel, que presentaran el seu darrer treball ‘Per la bona gent’. L’EMBASSA’T 2021 s’ha centrat en un lineup pensat per degustar en petit format en un ambient íntim i a l’aire lliure.
La nova localització, un oasi en plena ciutat sabadellenca envoltat de natura, veurà pujar al seu escenari a altres artistes com Sidonie, que presentaran El retorn d’Abba’; Pau Vallvé, que repassarà la seva feina ‘La vida és ara’, i que vindrà acompanyat de Carles Viarnès al costat de l’artista audiovisual Alba G. Corral, que presentaran un espectacle únic i ple d’improvisació. Maria Arnal Marcel Bagés amb el seu acabat d’estrenar ‘CLAMOR’ i Lu Rois i el seu ‘Microcosmos’ completen els concerts programats per l’EMBASSA’T 2021.La música electrònica també tindrà el seu espai a l’EMBASSA’T 2021 de la mà de set artistes de proximitat. El lineup, format per Luis Costa b2b Christian LenmouseDownVirginieSherSonido TupinambaKarinaHossack i T. Modet, promet demostrar la riquesa del gènereelectrònic en totes les seves variants i estils, des del groove i el deep fins els sets més experimentals, passant per sons tropicals.
El Petit EMBASSA’T
Aquest any, la versió mini de l’esdeveniment, El Petit EMBASSA’T, donarà lloc a una petita festa major tan autèntica com local, que se celebrarà el diumenge 13 de juny. El dia començarà a les 11h del matí amb el concert de Xiula, la banda d’animació infantil més popular del moment. La seguirà un ball de gegants cortesia de la Colla de Geganters i Grallers de Gràcia de Sabadell, que s’acostaran a l’Amfiteatre al costat dels Gegants de Sant Llorenç Savall, a més a més de la colla infantil dels Bastoners de Sabadell. Una festa pensada per al gaudi dels més petits, que també podran divertir-se amb tota la seguretat i mesures de l’espai.
Nou espai pel 2021Per a aquesta edició, l’EMBASSA’T es trasllada, sense sortir de Sabadell, de la seva antiga ubicació -abans a la zona esportiva La Bassa de Sant Oleguer- a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya. Aquest espai, que és un dels punts emblemàtics de la ciutat, farà de l’EMBASSA’T un oasi envoltat de natura en plena ciutat. Situat a pocs metres de l’observatori astronòmic de Sabadell, l’entorn ofereix a més a més vistes a Montserrat, la Mola i Collserola. Malgrat que l’espai té una capacitat per a 40.000 persones, l’aforament es limitarà a 1.000 per poder seguir les normes de seguretat dictades pel PROCICAT.A l’Amfiteatre hi ha pàrquing gratuït, a més de bona connexió amb el transport públic. Es troba a 15 minuts caminant des de les estacions de FGC ‘La Creu Alta’ o ‘Can Feu Gràcia’; i a uns 20 minuts de l’estació de FGC i RENFE ‘Plaça Espanya’.
Gastronomia de proximitat

Tal com succeeix amb el cartell, l’EMBASSA’T també compta amb una oferta gastronòmica liderada per dos food trucks: l’Immoral Sandwich Club -liderat per Jordi Gavaldà- i els durums d’inspiració mediterrània de Carambola. A més, l’esdeveniment comptarà amb més de 20 vins per degustar a ritme de concert en col·laboració amb DO Empordà.
 
Mesures Covid-19El protocol especial covid-19, dissenyat d’acord amb les mesures sanitàries establertes i amb el govern local, faran de l’esdeveniment i l’espai un lloc segur en què poder gaudir de la música en directe. Per garantir la distància de seguretat entre els assistents, s’ha habilitat una part de la platea amb cadires individuals, i una altra part amb taules per grups. Aquestes entrades s’hauran de comprar de manera conjunta.
 
Cartell per dies
Dijous 10: Luis Costa b2b Christian Len (Special Balearic Set) + Sidonie
Divendres 11: mouseDown + Virginie + Pau Vallvé + Carles Viarnès & Alba G. Corral
Dissabte 12: Sher + Rigoberta Bandini (tarda) | Sonido Tupinamba + Manel (nit)
Diumenge 13: Xiula (11h) | Karina Hossack + LuRois + T. Modet + Maria Arnal i Marcel Bagés

Què: EMBASSA’T 2021 {Festival Independent del Vallès}
Quan: Del 10 al 13 de juny
On: Amfiteatre del Parc de Catalunya de Sabadell
Quant: Sidonie (26€), Maria Arnal i Marcel Bagés (24€), Pau Vallvé, Carles Viarnès & Alba G. Corral (25€), Rigoberta Bandini (16€), Manel (32€), Xiula (8€ de 3 a 12 anys, 12€ majors de 12 anys) 

Web: http://www.embassat.com
Facebook: @embassat
Instagram: @embassat
Twitter: @EMBASSAT