Anne Lukin PRESENTA EN EXCLUSIVA el videoclip “Ay, Pequeña” acompanyada por Lola Vendetta Casa SEAT | 4 de febrer | 12.00 h


Entrada gratuïta!
Confirmar assitència


CATALÀ
El proper divendres 4 de febrer l’artista Anne Lukin us convida a l’estrena en exclusiva del videoclip de “Ay, Pequeña”, avançament del seu nou disc.

La cantant estrenarà en privat per a mitjans i fans el vídeo del nou tema. “Ay, Pequeña” ens mostra la versió més madura i radical d’ Anne Lukin. El tema, arriscat i introspectiu, parla del paternalisme gratuït que reben les dones joves en certs àmbits de la societat.

L’estrena comptarà amb la col·laboració de la famosa artista Lola Vendetta. La mediàtica influencer abanderarà una entrevista sobre el procés compositiu de la cançó, el tema que tracta i les metàfores visuals, acompanyada d’altres artistes i gran part de l’equip creatiu del vídeo. La fantasiosa peça aprofundeix en la recerca de la identitat, la lluita contra les expectatives i imposicions (pròpies i alienes). Ha estat rodada en cinema analògic (35 mil·límetres) sota la firma del jove realitzador Marc Borrás. Anne tancarà l’acte interpretant el tema en directe i atenent personalment preguntes i entrevistes prèviament sol·licitades.

CASTELLANO
El próximo viernes 4 de febrero la artista Anne Lukin os invita al estreno en exclusiva del videoclip de “Ay, Pequeña”, adelanto de su nuevo disco.

La cantante estrenará en privado para medios y fans el vídeo de su nuevo tema. “Ay, Pequeña” nos muestra la versión más madura y radical de Anne Lukin. El tema, arriesgado e introspectivo, habla sin dobleces del paternalismo gratuito que reciben las mujeres jóvenes en ciertos ámbitos de la sociedad.

El estreno contará con la colaboración de la famosa artista Lola Vendetta. La mediática influencer abanderará una entrevista sobre el proceso compositivo de la canción, del tema que trata y de las metáforas visuales, acompañada de otras artistas y gran parte del equipo creativo del vídeo. La fantasiosa pieza ahonda en la búsqueda de la identidad, la lucha contra las expectativas e imposiciones (propias y ajenas). Ha sido rodada en cine analógico (35 milímetros) bajo la firma del joven realizador Marc Borrás. Anne cerrará el acto interpretando el tema en directo y atendiendo personalmente a preguntas y entrevistas previamente solicitadas. 

 Escolta-la a Spotify