Barcelona Novel·la Històrica’ , la setmana literària del Tricentenari BCN (de l´11 al 16 de novembre)

untitled

Aquesta és la primera edició de la trobada literària Barcelona Novel·la Històrica, comissariada pel periodista i escriptor Enric Calpena, que tindrà lloc la setmana de l’11 al 16 de novembre, a la Sala Moragues del Born Centre Cultural, i que s’emmarca en les activitats del Tricentenari BCN.

Durant tota la setmana, escriptors, editors i il·lustradors debatran al voltant de qüestions com el rigor documental, els formats narratius o els límits de la imaginació en el moment d’elaborar una trama. En aquesta edició també es donarà protagonisme a la narrativa centrada en el 1714 i la Guerra de Successió, amb la participació d’autors com Edward Rutherfurd, Lindsey Davis, Albert Sánchez Piñol, Alfred Bosch, José Luis Corral, Jaume Clotet, David de Montserrat, Andreu Martín, Màrius Serra, Jordi Molist, Víctor Amela, Oriol Garcia Quera o Martí Gironell, entre d’altres.

Les activitats d’aquesta primera edició inclouran taules rodones, clubs de lectura, rutes per la ciutat o el lliurament del Premi Internacional Barcino de Novel·la Històrica que enguany rebrà l’escriptora Lindsey Davis, autora de la sèrie de novel·les ambientades a Roma durant el segle I dC.