CARTEL COMPLETO VIDA 2024⚡10th Revolution 4, 5 i 6 de julio

Els dies 4, 5 i 6 de juliol, celebrarem la desena edició sota el lema 10th revolutionper remarcar el nostre concepte cultural únic basat en la selecció de grups musicals singulars, la sostenibilitat, la descentralització i l’economia responsable (sense fons d’inversions), en un marc incomparable com és la Masia d’en Cabanyes.

Des del VIDA, que sempre ens hem caracteritzat per descobrir els nous talents – tant nacionals com internacionals -, hem fet un esforç per celebrar aquests 10 anys. No hem pogut trobar un millor cap de cartell que l’artista anglesa, originaria d’Sri Lanka,M.I.A.. Els valors, la lluita contra les desigualtats socials i, sobretot, la seva capacitat de difondre’ls amb una mescla d’electrònica, hip-hop i gèneres de diferents parts del món, són tot un referent trencador des dels seus inicis musicals. Estem segurs que el seu concert espectacular i enèrgic, omplirà de màgia l’escenari principal per rematar aquesta desena revolució.

Vida Festival


Un altre cap de cartell, el productor i compositor britànic, James Blake, vindrà a presentar el seu darrer treball «Playing Robots Into Heaven”. Una altra mostra de singularitat en la programació, aconseguirà fer les delícies dels més sensibles en la recerca de nous sons que, aquest científic d’estudi, crea treball rere treball.

Cal destacar altres grans noms de cantautors com l’australià Vance Joy o l’italo-anglès Paolo Nutini; també Ride, representants del so dels 90’s i el britpop més contundent, i el retorn d’Standstill als escenaris; els cants de sirena de Sílvia Pérez Cruz, que va actuar en la primera edició; el primer disc en solitari de Guillem Gisbert (Manel) i Los Planetas (essencial) que tocaran a un dels escenaris més màgics, el Vaixell, en format acústic. L’americà Ty Segall, els anglesos Temples i els andalusos Derby Motoreta’s Burrito Kachimba que portaran, amb les seves respectives propostes, un so propi carregat de guitarres elèctriques contundents; el productor més important del país, el castelldefelenc, Alizzz; la frescura angelical de la sud-africana Alice Phoebe Lou; el nou geni madrileny Ralphie Choo i la seva bogeria de mescla d’estils urbans; la nova diva de Catalunya, Julieta i els seus himnes de ball; o els ritmes de bandes tan entremeliades com Black Lips (USA), Joe Crepúsculo i els barcelonins, Mujeres. També cal destacar el crooner Matt Maltese, el neo-soul de l’holandès Steffen Morrison o, els belgues ja clàssics del festival: Warhaus.

Com sempre, al VIDA seguim apostant pel talent de casa capitanejat, en aquesta edició, per Ferran Palau, Clara Peya, La Ludwig Band, Socunbohemio, Ciutat, Mar Pujol o Mamadousha, entre molts altres artistes.

És important, a l´hora d’estudiar el cartell de cada edició del Vida, parar especial atenció a altres propostes importants arriscades del cartell que sempre destaquem com a tret diferencial com Sid Sriram, Pipiolas, Crystal Murray, Yerai Cortés, BOYE, pablopablo, Teo Lucadamo, Lime Garden o Jersey.

També hem anunciat els DJ que punxaran al Vida Club, una trentena de propostes que us faran ballar tant de dia com de nit. Artistes i selectors musicals de l’escena musical estatal i internacional ens oferiran una combinació de música de ball i electrònica per delectar als amants del gènere. Entre els DJs d’aquesta edició del Vida destaquem Miqui Puig DJ, Gee Lane, Innmir, Lady Avocado & Golfo de Guinea i Sonia Heis DJ, entre moltes altres propostes.

Tots aquests grans artistes que formen part del cartell del Vida 2024 fan honor a l’efemèride que celebrem aquest any. La desena edició del Vida serà, sens dubte, la més especial. Gràcies a la vostra confiança i fidelitat, ens heu permès poder seguir creixent en qualitat, any rere any, podent mantenir l’aforament adequat, l’espai natural i el confort i la comoditat que tant representen i fan de nosaltres, un festival únic.

⚡CARTEL COMPLETO VIDA 2024⚡
10th Revolution


Vida Festival
M.I.A., James Blake, Ride, Cannons, Ty Segall, Paolo Nutini, Los Planetas, Silvia Pérez Cruz, Guillem Gisbert, Julieta o Standstill son los nombres más destacados que conforman el cartel del 10º aniversario del Vida Festival.

ÚLTIMOS 1000 ABONOS DISPONIBLES


Los días 4, 5 y 6 de julio, celebraremos la décima edición bajo el lema 10th revolution para remarcar nuestro concepto cultural único basado en la selección de grupos musicales singulares, la sostenibilidad, la descentralización y la economía responsable (sin fondo de inversiones), en un marco incomparable como lo es la Masia d’en Cabanyes.

Desde el VIDA, que siempre nos hemos caracterizado por descubrir los nuevos talentos – tanto nacionales como internacionales -, hemos hecho un esfuerzo para celebrar estos 10 años. No hemos podido encontrar un mejor cabeza de cartel que la artista inglesa, originaría de Sri Lanka, M.I.A.. Los valores, la lucha contra las desigualdades sociales y, sobre todo, su capacidad de difundirlos con una mezcla de electrónica, hip hop y géneros de diferentes partes del mundo, son todo un referente rompedor desde sus inicios musicales. Estamos seguros que su concierto espectacular y enérgico, llenará de magia el escenario principal para rematar esta décima revolución.

Otro cabeza de cartel, el productor y compositor británico, James Blake, vendrá a presentar su último trabajo “Playing Robots Into Heaven”. Otra muestra de singularidad en la programación, conseguirá hacer las delicias de los más sensibles en la búsqueda de nuevos sonidos que, este científico de estudio, crea trabajo tras trabajo.

Cabe destacar otros grandes nombres de cantautores como el australiano Vance Joy o el italo-inglés Paolo Nutini; también Ride, representantes del sonido de los 90’s y el britpop más contundente, y el regreso de Standstill a los escenarios; los cantos de sirena de Silvia Pérez Cruz, que actuó en la primera edición; el primer disco en solitario de Guillem Gisbert (Manel) y Los Planetas (esencial) que tocarán en uno de los escenarios más mágicos, el Vaixell, en formato acústico. El americano Ty Segall, los ingleses Temples y los andaluces Derby Motoreta’s Burrito Kachimba que llevarán, con sus respectivas propuestas, un sonido propio cargado de guitarras eléctricas contundentes; el mayor productor del país, el castelldefelense, Alizzz; la frescura angelical de la sudafricana Alice Phoebe Lou; el nuevo genio madrileño Ralphie Choo y su locura de mezcla de estilos urbanos; la nueva diva de Cataluña, Julieta y sus himnos de baile; o los ritmos de bandas tan traviesas como Black Lips (USA), Joe Crepúsculo y los barceloneses, Mujeres. También cabe destacar el crooner Matt Maltese, el neo-soul del holandés Steffen Morrison o, los belgas ya clásicos del festival: Warhaus.

Como siempre, en el VIDA seguimos apostando por el talento de casa capitaneado, en esta edición, por Ferran Palau, Clara Peya, La Ludwig Band, Socunbohemio, Ciutat, Mar Pujol o Mamadousha, entre otros muchos artistas.

Es importante, a la hora de estudiar el cartel de cada edición del Vida, prestar especial atención a otras propuestas importantes arriesgadas del cartel que siempre destacamos como rasgo diferencial como Sid Sriram, Pipiolas, Crystal Murray, Yerai Cortés, BOYE, pablopablo, Teo Lucadamo, Lime Garden o Jersey.

También hemos anunciado los DJ que pincharán en el Vida Club, una treintena de propuestas que os harán bailar tanto de día como de noche. Artistas y selectores musicales de la escena musical estatal e internacional nos ofrecerán una combinación de música de baile y electrónica para deleitar a los amantes del género. Entre los DJs de esta edición del Vida destacamos Miqui Puig DJ, Gee Lane, Innmir, Lady Avocado & Golfo de Guinea y Sonia Heis DJ, entre otras muchas propuestas.

Todos estos grandes artistas que forman parte del cartel del Vida 2024, hacen honor a la efeméride que celebramos este año. La décima edición del Vida será, sin duda, la más especial para un público fiel que, con su confianza, nos ha permitido que el festival haya podido seguir creciendo en calidad, año tras año, pudiendo mantener el aforo adecuado, espacio natural y el confort y la comodidad que tanto representan y hacen de éste, un festival único.