Chris Potter exhibirà el seu virtuosisme a curta distància (dimecres 20 i dijous 21 d’abril · 20h i 22h)

chris4csubt_400Dimecres 20 i dijous 21 d’abril · 20h i 22h

Chris Potter exhibirà el seu virtuosisme a curta distància

“A tenorist who can remind you of Joe Henderson at his craftiest, he employs his considerable technique in the service of music rather than spectacle.”
The New Yorker

“Young, prodigiously talented saxophonist Chris Potter doesn’t get quite as much ink as, say James Carter or Joshua Redman, but he could show those whiz kids a thing or two.”
Entertainment Weekly

Al bell mig de la seva gira europea, Chris Potter i el seu quartet fan parada al Jamboree els dies 20 i 21 d’abril. Després d’haver tocat al Teatro Lope de Vega de Sevilla i abans d’actuar a l’Auditorio Nacional de Madrid, el soterrani de la Plaça Reial acollirà el virtuosisme del nord-americà amb tots els matisos i detalls que permet la curta distància. Pocs saxofonistes dins l’univers del jazz són valorats i es cotitzen de la manera en què ho fa Chris Potter. En dues vetllades antològiques, Potter repassarà el seu repertori en companyia del seu quartet titular, integrat pels primeres espases David Virelles al piano, Joe Martin al contrabaix i Marcus Gilmore a la bateria.

La vida és com el jazz… és millor quan improvises