Diagonal Mar presenta una col·lecció d’imatges inèdites realitzades per instagramers

Diagonal Mar presenta una col·lecció d’imatges inèdites realitzades per instagramers

El centre comercial realitza un homeatge a la ciutat de Barcelona i a la cultura Mediterrània, mostrant als visitants, una exposició inèdita sobre la influència de la cultura, gastronomía, lifestyle i moda, mitjançant una col·lecció fotogràfica d’Instagramers

 Paneles instagramers (2)

Diagonal Mar

ofereix als seus visitants una mostra de la influència de la ciutat i del Mar Mediterrani, incidint en els valors de la cultura, gastronomia, lifestyle i moda, en una original exposició fotogràfica. La mostra consta d’una col·lecció d’exclusives fotografies a gran format, realitzades per destacats Instagramers i que es podrà visitar de manera permanent i en exclusiva a la 3ª planta del centre comercial.

 

L’exposició fotogràfica consta de 12 imatges que han estat cuidadosament seleccionades prèviament per integrants del centre comercial Diagonal Mar i diferents agències de publicitat, entre les quals destaca l’Instagramer EatinBCN amb més de 28.500 seguidors, i pretén mostrar idees, estils, tècniques i originalitat junt amb els atributs de la ciutat de Barcelona i les rodalies del centre comercial amb el Mar Mediterrani.

 

Elin Vigren, directora de màrqueting de Diagonal Mar

afirma que «desde Diagonal Mar apostem per l’art. A través del talent, volíem vincular-nos d’una manera especial i emocional amb tots els nostres visitants, mostrant el paral·lelisme del nostre centre comercial amb la ciutat de Barcelona i la cultura Mediterrània«.

 

Aquesta acció s’emmarca dins del programa d’activitats que promou Diagonal Mar i pretén mostrar als visitants del centre comercial l’entorn privilegiat, els valors del Mar Mediterrani i de la ciutat de Barcelona. Diagonal Mar recolza les tendències més actuals i vol donar espai i visibilitat als joves talents, amb accions d’aquestes característiques.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

 

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

 

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

 

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure «La Terrassa del Mar». Inspirada en el Mediterrani, «La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

 

 

 

www.diagonalmarcentre.com