DIUMENGE DIA 10 DE NOVEMBRE – Sardinada popular + tast de vins + presentaci贸 del nostre delici贸s oli verd 馃構

MAS BLANCH I JOV脡 OBRE LES SEVES PORTES AMB UN ESMORZAR POPULAR

Aquest diumenge electoral dia 10 de novembre de 10 a 1pm
Sardinada popular gratu茂ta amb tast de dos vins i l鈥檕li verd nou
Dins del marc del Dia Europeu de l鈥橢noturisme

El diumenge dia 10 de novembre, coincidint amb el dia de la jornada electoral, el celler Mas Blanch i Jov茅 oferir脿 una sardinada popular gratu茂ta de 10am a 1pm (o fins esgotar exist猫ncies) amb tast de vins i oberta a tothom. Tamb茅 es podr脿 tastar el primer oli verd 脪lim Verd de Mol铆 del Set, un oli verd, ecol貌gic, elaborat en fred sense centrifugaci贸 i sense filtrar.

L鈥檈smorzar ser脿 entre tines plenes de vi en plena maceraci贸. El celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes.

Durant mes d鈥檜n mes s鈥檋a veremat a m脿 els 75.000 kg. de ra茂m procedent de les 18 Ha. de vinya ecol貌gica que t茅 el celler. Unes vinyes d鈥檃ltura, seques, pedregoses i de baixa producci贸 que es troben a dins del municipi de La Pobla de C茅rvoles.

Els vins de Mas Blanch i Jov茅 han obtingut recentment reconeixements a Catalunya. El Sa贸 Expressiu 2011 va guanyar el premi Vinari de Plata en la categor铆a de vins de guarda i Vinari d鈥橭r com el millor vi de la DO Costers del Segre i la Guia de Vins de Catalunya en va destacar els vins Petit Sa贸, Troballa Blanca (segona millor puntuaci贸 en vins blancs de la DO Costers del Segre) i Troballa Negra (millor puntuaci贸 en vins negres de la DO Costers del Segre).

MAS BLANCH I JOV脡 ABRE SUS PUERTAS CON UN DESAYUNO POPULAR


Este domingo d铆a 10 de noviembre de 10 a 1pm
Sardinada popular gratuita con cata de dos vinos y el aceite verde nuevo
Dentro del marco del D铆a Europeo del Enoturismo

El domingo d铆a 10 de noviembre, coincidiendo con la jornada electoral, la bodega Mas Blanch i Jov茅 ofrecer谩 una sardinada popular gratuita de 10am a 1pm (o hasta agotar existencias) con degustaci贸n de vinos y abierta a todos. Tambi茅n se podr谩 probar el primer aceite verde 脪lim Verd de Mol铆 del Set, un aceite verde, ecol贸gico, elaborado en fr铆o sin centrifugaci贸n y sin filtrar.

El desayuno ser谩 entre dep贸sitos llenos de vino en plena fermentaci贸n y maceraci贸n. La bodega termin贸 la vendimia hace apenas dos semanas.

Durante m谩s de un mes se ha vendimiado a mano los 75.000 kg. de uva procedente de las 18 Ha. de vi帽edo ecol贸gico que tiene la bodega. Unas vi帽as de altura, secas, pedregosas y de baja producci贸n que se encuentran dentro del municipio de La Pobla de C茅rvoles.

Los vinos de la Mas Blanch i Jov茅 han obtenido recientemente reconocimientos en Catalu帽a. El Sa贸 Expressiu 2011 gan贸 el premio Vinari de Plata en la categor铆a de vinos de guarda y Vinari de Oro como mejor vino de la DO Costers del Segre y la Guia de Vins de Catalunya destac贸 los vinos Petit Sa贸, Troballa Blanca (segunda mejor puntuaci贸n en vinos blancos de la DO Costers del Segre) y Troballa Negra (mejor puntuaci贸n en vinos tintos de la DO Costers del Segre).