ActividadesActualidadTeatro

El Circ històric Raluy s’instal·la al parc de l’Arborètum de Sant Cugat fins a l’1 de maig

El Circ històric Raluy s’instal·la al parc de l’Arborètum de Sant Cugat fins a l’1 de maig

 

FBRaluy01

 

 

 

 

 

 

 

Gràcies al conveni de col·laboració que manté amb l’Ajuntament, el circ ofereix funcions especials per a col·lectius i associacions vinculades al tercer sector

Sant Cugat és una “Ciutat amiga del circ” des del 2008

El Circ Històric Raluy és actualment un dels pocs circs històrics en itinerància d’Europa queviatja i opera amb unes instal·lacions que constitueixen, per si soles, un autèntic museurodant de circ, reconegut internacionalment pel seu format i pel contingut dels seusespectacles. Les seves emblemàtiques carrosses s’instal·len des d’avui al Parc de l’Arborètum, on la ciutadania podrà gaudir d’una quinzena de representacions d’aquest Circ únic que s’estendran fins a l’1 de maig.

El Circ Històric Raluy defensa el circ de qualitat, amb denominació d’origen, fet des de laperspectiva de circ  anomenat tradicional adreçat al públic familiar i que no està renyit ambla interacció i col·laboració amb disciplines contemporànies.

De la seva banda, Sant Cugat és “Ciutat Amiga del Circ” des del 2008 i per aquest motiu l’Ajuntament de Sant Cugat ha signat diversos convenis de col·laboració amb diferentscompanyies i circs de vela, per tal de garantir una programació de màxima qualitat i continuada a la ciutat.

És en aquest marc on sorgeix la col·laboració entre l’Ajuntament i el Circ Històric Raluy, on ambdues parts treballen per aconseguir una estabilitat en la relació del circ amb la ciutat d’acollida. En aquest sentit, dins la ruta del Circ Històric Raluy per Catalunya, Sant Cugatdel Vallès és una ciutat clau per al circ.

Gràcies a l’estreta col·laboració entre el Circ històric Raluy i l’Ajuntament, hi haurà funcions especials (els dies 21, 27 i 28 d’abril) dirigits a col·lectius socials desafavorits, de gent gran iassociacions vinculades al tercer sector, i fer-los partícips d’aquestes programacions.  El conveni amb el Circ Històric Raluy inclou també l’intercanvi i la cessió de la carpa per als Petits Camaleons, que tenen lloc el primer cap de setmana d’octubre a l’entorn del Teatre-Auditori.