El Teatre Gaudí torna a apostar per la màgia i l’il·lusionisme amb ‘Brain 2.0.’, el nou espectacle del mag Hausson del 13 al 30 de juny

El Teatre Gaudí torna a apostar per la màgia i l’il·lusionisme amb ‘Brain 2.0.’, el nou espectacle del mag Hausson
El reconegut mag Hausson torna al Teatre Gaudí amb el repte de connectar el pensament dels espectadors i fer-los protagonistes del seu show màgic

“BRAIN 2.0. EL MÀGIC PODER DE LA MENT” | MÀGIA | EN CATALÀ | 60’ | DEL 13 AL 30 DE JUNY | SALA PETITA | PER A TOTS ELS PÚBLICS

El proper 13 de juny s’estrena al Teatre Gaudí Barcelona ‘Brain 2.0. El màgic poder de la ment’, el nou espectacle de màgia i il·lusionisme interpretat pel mag Hausson, un espectacle interactiu que intentarà demostrar que tothom pot esdevenir un mag mitjançant les seves capacitats mentals. Del 13 al 30 de juny a la Sala Petita del Teatre Gaudí.

“Existeix la connexió mental entre dues persones?” Sota aquesta premissa, el popular mag Hausson ha volgut construir un espectacle totalment nou, donant més protagonisme a la ment i el subconscient, una tendència en auge en el món de la màgia. “És el meu primer show que posa la transmissió del pensament en el centre de l’argument”, explica Hausson.

El mentalisme, la telequinesi, les prediccions i la percepció extrasensorial esdevenen els autèntics protagonistes de la proposta original i única de Hausson. En les seves paraules, “el públic experimentarà allò que Einstein va definir con el més bell sentiment: el misteri”.

Nascut a Barcelona, als nou anys Hausson es a iniciar en l’art de l’il·lusionisme. La seva trajectòria artística s’orienta cap a la màgia escènica, una especialitat amb la que ha recorregut diferents països com França, Alemanya, Àustria, Anglaterra, Portugal, Xile, Brasil o Espanya.

Durant la seva carrera professional, ha passat per diferents escenaris amb espectacles com 60’ màgics, El Saló de les Meravelles, Top Magic, o Jugant amb la Màgia, entre d’altres. Hausson ha estat distingit amb el Premi Nacional de Cultura, la Medalla d’or al Mèrit Màgic o l’As de Plata del Certamen Mágico de Madrid.


Teatre Gaudí: Creativitat, llibertat, proximitat

Nascut el 2008 entre l’Eixample i Gràcia, el Teatre Gaudí de Barcelona és un equipament cultural referent pel que fa a la llibertat creativa, l’esperit lúdic i de formació ètica i estètica de l’espectador. Des de les dues sales del teatre de proximitat, es fomenta la interacció entre les persones, que aporta creixement cultural en diferents aspectes: reflexió, ambició de superació personal, socialització, debat, confrontació i experiència creativa.

FITXA ARTÍSTICA
Dramatúrgia i direcció: Hausson 
Il·lusionista: Hausson 
Disseny d’il·luminació: Albert Julve 
Selecció musical: Jordi Bonet 
Projeccions:
 Marc Lleixà 
Veu en off: Carles Sales
Producció: Meeting Line 
Agraïments: Amilkar 
Tècnics de sala: Adria García i Alba Díaz 
Premsa: Àlex Sánchez Aragón


+ INFO