Teatro

Els poetes maleïts de Palau i Fabre Dilluns 5 de juny · 20 h · Teatre Romea

Els poetes maleïts de Palau i Fabre
Dilluns 5 de juny · 20 h · Teatre Romea

8b6bd140-0889-4264-bf54-9dab7648f555
La Fundació Romea per a les Arts Escèniques us convida a la lectura d’Els poetes maleïts de Palau i Fabre, amb guió de Miquel Pujadó i direcció de Carles Canut. L’acte tindrà lloc el pròxim dilluns 5 de juny a les 20h al Teatre Romea i comptarà amb la participació de Pepo BlascoAina SánchezFerran Frauca i Joan Negrié.
 
L’acte tindrà lloc al Teatre Romea
dilluns 5 de juny a les 20 h
LA RONDA DELS MALEÏTS

Amb motiu del centenari de la seva naixença, Josep Palau I Fabre, l’autor dels Quaderns de l’alquimista, poeta que va conèixer de primera mà la bohèmia i la misèria, invoca els seus germans creadors: poetes vençuts, nafrats, víctimes de la malaltia, la droga, l’alcohol, la marginació social, la follia o el suïcidi, i tanmateix lluminosos i eterns, en una ronda en què cadascun dels convidats es relacionarà amb el convidat següent. Seran autors tan diversos com Rimbaud, Verlaine, Baudelaire, Poe, Pavese, Sylvia Plath, Ferrater, Vallejo, Maiakovski, Papasseit, Artaud. Kavafis, Larra, Boris Vian… I les converses entre ells i amb Palau i Fabre es complementaran amb alguns dels seus grans poemes, dits i cantats.
L’espectacle, escrit per Miquel Pujadó i dirigit per Carles Canut, compta amb la intervenció de Pepo Blasco, Joan Negrié, Aina Sànchez, Ferran Frauca i el mateix Pujadó, i dels músics Joan Humet i Manel López.