Estrena de “Tots volem el millor per a ella”, de Mar Coll (25 d´octubre)

poster_totsvolem_vertical_catlow

La pel·lícula, protagonitzada per Nora Navas, arriba als cinemes el 25 d’octubre

Quatre anys després del gran èxit de crítica i prestigi que va obtenir amb el seu primer film, Tres dies amb la família (millor pel·lícula de parla catalana als premis Gaudí, entre altres, i millor direcció novell als Goya), Mar Coll estrena el divendres 25 d’octubre la seva nova producció, Tots volem el millor per a ella, protagonitzada per Nora Navas.

Després de patir un terrible accident de trànsit, un any més tard la Geni (Nora Navas) està llesta per reprendre la seva vida… o, al menys, així ho veu la seva família. La realitat és que, tot i voler acontentar a tothom, Geni se sent incapaç d’estar a l’alçada de les expectatives, ja que la seva vida anterior a l’accident ha deixat d’interessar-li. Aquest desconcert donarà pas a un comportament erràtic i a una única idea que començarà a créixer al seu interior: marxar de casa.

Amb un to similar al de la seva primera obra, però marcant encara més el seu punt de tragicomèdia àcida, Mar Coll construeix a Tots volem el millor per a ella una pel·lícula sobre la crisi d’identitat que, al mateix temps, analitza l’estament familiar dins un entorn burgès. A més de Navas, completen el repartiment altres intèrprets com Valeria Bertuccelli, Clara Segura, Pau Durà o Àgata Roca.