FESTIVAL PAS 2016 Fins el 23 de juliol · Martorell

FESTIVAL PAS 2016

Fins el 23 de juliol · Martorell

 
 
 

Obeses (amb la Coral Ars Nova de Martorell) i el flamenc de Sonia Olla & Ismael Fernández, protagonistes de l’últim cap de semana del festival PAS de Martorell

20160706115116195_540_267_1_0

L’últim cap de setmana del PAS ens regalarà dues actuacions de luxe. El divendres (22 de juliol) actuaran Obeses, que faran parada a Martorell dins de la seva “Gira Llegendària”. I ho faran d’una manera molt especial, acompanyats per la Coral Ars Nova de Martorell, dirigida per Xavier Pagès.

I per clausurar el festival, dissabte 23 tindrem una nit molt especial amb el flamenc de Sonia Olla & Ismael Fernández que venen a presentar-nos l’espectacle Flamenco coming son. La bailaora i el cantaor representen el flamenc tradicional en la seva forma més pura, un tribut a la vitalitat, a l’emoció, al drama i a la passió. Des de fa dos anys viuen a Estats Units on varen ser descoberts per la cantant Madonna, que els va contractar per a que l’acompanyessin a la seva gira mundial 2015-2016.  

Els dos concerts seran gratuïts i tindran lloc, com sempre, al Pont del Diable, un lloc emblemàtic per a la gent de Martorell i un espai perfecte per gaudir d’una bona programació de concerts en les nits d’estiu.  

 
Aquest any, dins la programació del PAS, es podrà visitar, fins aquest diumenge 24 de juliol, l’exposició fotogràfica Take it like a woman’ de Josep Maria Palou, dedicada a dones del món de la música. Una exposició que fuig dels tòpics i ens apropa els sentiments, les emocions i la intensitat amb què artistes com Madonna, Rihanna, Patti Smith, Luz Casal, Kylie Minogue, Roxette, Janis Siegel, Tina Turner, Yuha Wang, Liza Minnelli, P.J. Harvey, Anastacia, Sara Baras o Katy Perry, entre moltes altres, viuen dalt l’escenari. Espai: Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna. (Passeig Quarter, 9).

PROGRAMACIÓ

Dv 22/7 –    22:30 h OBESES AMB LA CORAL ARS NOVA DE MARTORELL

Ds 23/7 –    22:30 h SONIA OLLA & ISMAEL FERNÁNDEZ