FESTIVAL ZOOM + SERIELIZADOS Showcase de pilots de ficció · Divendres 24 de novembre · Fàbrica Moritz i Auditori Universitat Ramon Llull – Blanquerna

FESTIVAL ZOOM + SERIELIZADOS
Showcase de pilots de ficció · Divendres 24 de novembre · Fàbrica Moritz i Auditori Universitat Ramon Llull – Blanquerna
cb010b91-f441-4c77-9d46-57cea2bc2524
El Festival Zoom i la revista online Serielizados presenten el IV Showcase de pilots de ficció a Barcelona
Per quart any consecutiu el Festival Zoom aterra a Barcelona per continuar apostant per les websèries i el talent més jove en aquest Showcase, organitzat conjuntament amb la revista online Serielizados.

El proper divendres 24 de novembre la Fàbrica Moritz i l’Auditori de Blanquerna acolliran aquesta aposta per donar visibilitat a la ficció més interessant i apropar els nous creadors a la indústria audiovisual.

L’actor i director Roger Coma serà l’encarregat d’impartir la masterclass d’aquesta edició i estrenarà en exclusiva el pilot de la seva nova websèrie Psiq a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

Enguany, a la gala final del Showcase també s’entregaran els Premis del programaTube d’Assaig de betevé, valorats en 50.000 euros.

El Festival Zoom aterra a Barcelona per quarta vegada de la mà de Serielizados (creadors del Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona) amb un projecte ambiciós: el quart Showcase de pilots de ficció. El proper divendres 24 de novembre la Fàbrica Moritz i l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna acolliran aquesta aposta per donar visibilitat a la ficció més interessant i apropar els nous creadors a la indústria audiovisual.

En aquesta quarta edició l’organització del showcase ha seleccionat un total de 5 propostes que es podran veure en aquesta tarda de projeccions. 

Abans de l’exhibició del primer capítol de cada proposta seleccionada, a les 17h, hi haurà una activitat «meet the expert» a porta tancada, a la Fàbrica Moritz. Els creadors dels pilots seleccionats podran gaudir d’una trobada amb productors, televisions i crítics, que donaran la seva visió i recomanacions a cada projecte. Un feedback personalitzat que seria molt complicat de rebre si no fos per una iniciativa pionera com aquesta.

Posteriorment, a les 18.30h l’Auditori de Blanquerna acollirà la masterclass de Roger Coma, «El conflicte és el meu amor. Contactes amb la problemàtica d’aixecar un projecte audiovisual». El conegut actor i director presentarà en exclusiva el pilot de la seva nova websèrie, Psiq. Aquesta activitat és gratuïta i oberta al públic general, prèvia inscripció.

A les 20.00h tindrà lloc la gala final a la Fàbrica Moritz, amb accés gratuït prèvia inscripció, amb la projecció dels pilots seleccionats i que opten al Premi del Jurat i Premi del Públic. Els pilots seleccionats per Serielizados són:

A todo riesgo de Bruno Martín (Dr. Diablo)
Berlineses de Pedro Deltell, Paula Galimberti i Gonzalo Piñán
Carlinos, la serie d’Oriol López
Clito de Pol López
Kim amb K d’Oriol Cervera i Mònica Garcia

El Jurat del Showcase està format per Pablo Lara (productor transmèdia i guionista de El Ministerio del Tiempo i Si fueras tú), Conxa Orea (productora executiva de Nit i Dia, Merlí, Cites…), Roger Coma (actor, guionista i director de Les Coses Grans), Agustín Alonso(responsable de Playz, plataforma de websèries de RTVE), Sergi Vicente (director de betevé) i Gerard Cassadó (responsable de premsa de Filmin).

Com a sisè projecte seleccionat es troba Amigos de Sangre 2 de Guillermo Peláez, websèrie guanyadora del Pitching de guió del Saló del Cine i les Sèries i, per tant, candidata al Premi del Jurat a millor pilot del IV Showcase de Pilots de Ficció.

En aquesta gala, també s’entregaran els Premis Tube d’Assaig de betevé, valorats en un total de 50.000€. Seran dos premis a dos projectes que han participat satisfactòriament a la primera fase d’aquest programa de betevé (Premi de la Crítica i Premi dels Creadors).

Els projectes finalistes del programa Tube d’Assaig de betevé són:

The Last Call d’Ignacio Malagón i Jordi Jimeno
5 minuts tard de Núria Muñoz
No, we can’t de Mireia Giró, Laia Alsina i Marta Vila
Otro cuento más de Laura Aran
Air, la webserie de Rubén Muro

El Showcase de Pilots de Ficció es consolida any rere any com a proposta anual adreçada als joves creadors audiovisuals.

És una oportunitat única que combina assessorament professional, interacció amb altres joves creadors i possibilitat de donar-se a conèixer entre el públic.

Imatge Jordi Gual
FESTIVAL ZOOM + SERIELIZADOS 
SHOWCASE DE PILOTS DE FICCIÓ
4a edició

Divendres 24 de novembre
Dins del Zoom Festival (del 21 al 26 de novembre)

Inscripció a la masterclass de Roger Coma

Inscripció a la gala del Showcase

www.zoomigualada.org www.serielizados.com

SEGUEIX SERIELIZADOS A LES XARXES!