La Casa Batlló celebra el desè aniversari com a Patrimoni Mundial de la UNESCO amb un mapatge en què participaran més de 20.000 persones amb el seu telèfon intel·ligent (23 de setembre)

Més de 20.000 persones participaran en el mapatge de la Casa Batlló

mappingcasabatllo2-1024x517

La Casa Batlló celebra el desè aniversari com a Patrimoni Mundial de la UNESCO amb un mapatge en què participaran més de 20.000 persones amb el seu telèfon intel·ligent.

La cita és aquest dimecres, 23 de setembre, dia en què a la façana d’una de les obres mestres de Gaudí es projectarà el mapatge El despertar de la Casa Batlló, una acció de 30 minuts que podreu veure a les 21.00 i a les 22.30 hores.

Abans de cada passi, tots els assistents, que segons les previsions seran més de 20.000, despertaran el drac sincronitzant els seus telèfons mòbils.

La llegenda de Sant Jordi i el drac, el carnaval, ratpenats, els nenúfars de Monet, un arlequí, màscares, boscs encantats, criatures de la nit, esquelets i tots els símbols que amaga la façana cobraran vida per descobrir als espectadors els secrets de l’arquitectura gaudiniana i les seves fonts d’inspiració.

El mapatge també es podrà seguir en directe des d’aquest enllaç
http://mapping.casabatllo.cat/