La nova i esperada novel·la de John Green, Tortugues camí avall, ja ha arribat a llibreries

La nova i esperada novel·la de John Green, Tortugues camí avall, ja ha arribat a llibreries

Gran retorn després de 5 anys de l’autor del bestseller 
No està escrit a les estrelles, que es va convertir en
un gran èxit de vendes
1280569
«Aquest és el primer intent d’escriure directament sobre el tipus
de malaltia que m’ha afectat tota la meva vida des de la infància,
així que, encara que la història és fictícia, és bastant personal»
John Green
a
Tortugues camí avall, la nova novel·la deJohn Green, acaba d’arribar a llibreries editada per Fanbooks (Grup62).
John Green és un dels autors de major èxit internacional: les seves obres han estat traduïdes a 54 idiomes i han venut més de 45 milions d’exemplars a tot el món.
La publicació de Tortugues camí avall arriba quasi sis anys més tard de la publicació del bestseller de No està escrit a les estrelles, que va ser un èxit de vendes a tot el món. La novel·la va ser inclosa a les llistes dels millors llibres de Entertainment Weekly, The New York Times, The Wall Street Jorunal, etc. A més a més, John Green va ser seleccionat per la revista Time com una de les persones més influents del món.
John Green, a Tortugues camí avall,comparteix una brillant història d’amor, superació i amistat. La protagonista és Aza, una noia de setze anys que investiga la desaparició d’un fugitiu multimilionari, mentre lluita amb la seva pròpia malaltia mental.
Sinopsi
L’Aza, una noia de setze anys, mai no s’havia plantejat resoldre el misteri del fugitiu multimilionari Russell Pickett, però hi ha en joc una recompensa de cent mil dòlars, i la seva millor amiga, l’audaç Daisy, està ansiosa per investigar-lo. Així, juntes naveguen entre la curta distància i alhora les àmplies divisions que les separen d’en Davis, el fill de Russell Pickett.
L’Aza ho està intentant. Mira de ser una bona filla, una bona amiga, una bona estudiant i potser també una bona detectiva, mentre viu dins de l’espiral cada cop més estreta dels seus propis pensaments.
L’autor
John Green va néixer a Indianapolis, Indiana. Va estudiar Llengua i Literatura Anglesa i Estudis Religiosos. La seva primera novel·la (Buscant l’Alaska, Fanbooks) va guanyar el premi Printz a la millor novel·la juvenil. Ciutats de paper i, especialment, No està escrit a les estrelles l’han convertit en un dels autors actuals més coneguts arreu del món i en un fenomen de la literatura crossover. També se’l coneix per ser un dels membres del canal Vlogbrothers de YouTube, juntament amb el seu germà Hank, amb més de tres milions de subscriptors. Viu a Indianapolis amb la seva família.
Altres novel·les de John Green: 
a
a
a