ActividadesActualidadTeatro

La Sala Versus Glòries estrena la cinquena temporada amb comèdies, dansa i repartiments de luxe sota el leitmotiv “Col·lecciona Moments”

La Sala Versus Glòries estrena la cinquena temporada amb comèdies, dansa i repartiments de luxe sota el leitmotiv “Col·lecciona Moments”


“Ni rastre de qui vam ser” amb Fel Faixedas i Carles Xuriguera i “Cartes d’amor” amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas donaran el tret de sortida

La Cia. Vero Cendoya serà Companyia Resident de Dansa junt amb les 2 companyies residents de teatre La Minimal i Bàrbara Mestanza

“Col·lecciona moments” defineix la temporada i la campanya que s’ha creat amb l’objectiu de recompensar el públic

Barcelona, 12 de setembre de 2022

La programació que ha presentat el teatre per a aquesta temporada és la cinquena a càrrec de la productora Apunta Teatre, dirigida per Jofre Blesa i Ramon Godino, que des del maig de 2018 es van posar al capdavant de la Sala Versus Glòries. 

Després de cinc anys donant llum a diferents projectes, tant propis com en comú amb els Teatres de Proximitat “On el teatre batega”, les ganes, la il·lusió i la passió continuen creixent i són el motor de tot l’equip que hi ha al darrera. Fruit d’aquesta flama, i amb l’objectiu de convertir el fet d’anar al teatre en una experiència enriquidora i inoblidable, neix el leitmotiv d’aquesta temporada “Col·lecciona moments”.

Es tracta d’una campanya que pretén donar valor als moments que es viuen al teatre i alhora recompensar i fidelitzar al públic, aquells i aquelles qui, malgrat les circumstàncies, continuen confiant en el teatre com a espai de trobada, reflexió, emoció i transformació. Com a incentiu, han dissenyat un col·leccionable, un àlbum de cromos amb les obres de la temporada 22/23 que es poden enganxar fins a completar l’àlbum obtenint així invitacions per a totes les obres de la següent temporada.

LA TEMPORADA 22/23

Aquesta temporada la sala ha programat un total de 6 espectacles de teatre i 6 de dansa, 2 produccions pròpies, 2 companyies residents i exhibicions. El públic es trobarà principalment amb comèdia (romàntica, dramàtica, apocalíptica) però també hi haurà lloc pel melodrama històric i el drama.

Històries que parlen de l’amistat, de l’amor, de la nostàlgia, de la desesperança, de la fragilitat de l’ésser humà davant la soledat, de la importància del valor de la pertinença en la societat, de la pobresa o dels nens robats, amb personatges que lluiten contra els seus principis, que tenen conflictes ètics i morals, familiars i d’identitat, interpretats per actors i actrius de luxe com Fel Faixedas, Carles Xuriguera, Lloll Bertran, Àlex Casanovas, Jordi Banacolocha i Roser Batalla, entre d’altres.

Com a novetat, i per tal de connectar encara més amb les necessitats del públic, avancen els horaris mitja hora i els espectacles començaran a les 20h (tant de teatre com de dansa) i, per altra banda, afegeixen alguns doblets en sessió de tarda.

La sala va tancar la temporada 21/22 amb 8 espectacles teatrals i 7 de dansa, inclòs el Primer Cicle d’Estiu de dansa contemporània #EnDansa, una mitja d’ocupació del 55% amb un total de 8500 espectadors de setembre de 2021 a juliol de 2022.
FOTOGRAFIES DE LA RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ DE TEMPORADA 22-23 DE LA SVG //  COPYRIGHT @SERGIPANIZO

Més informació www.salaversusglories.cat