ActividadesActualidad

La XXV Cursa Vila Olímpica de Barcelona, ​​tindrà lloc el 12 de juliol a les 8: 30h els 5 km i a les 8: 40h els 10 quilòmetres

Ja són més de 2.000 inscrits en la XXV Cursa Vila Olímpica de Barcelona 5 i 10km

cursa-vila-olimpica-760x428

 

 

 

 

 

 

 

La XXV Cursa Vila Olímpica de Barcelona, ​​tindrà lloc el 12 de juliol a les 8: 30h els 5 km i a les 8: 40h els 10 quilòmetres, és la cursa més plana de Barcelona en un recorregut molt ràpid, amb sortida a Nova Icària.

La cursa compta com a principals patrocinadors amb Ibercaja, Powerade i Adamo.

La prova compta ja amb més de 2.000 inscrits, i es poden seguir realitzant inscripcions a www.vilaolimpica10k.com rebran, entre d’altres sorpreses, una samarreta tècnica 42k sense mànigues i una bossa amb obsequis d’espònsors com Powerade, Fundació Ametller, Henkel, OXD, L’Oreal, Hornimans, Chupachups, entre d’altres.

El club La Sansi organitzarà la prova per 4t any consecutiu, compartint l’organització per 3er any amb el club Canaletes-Sant Martí, la carrera té puntuació doble a la lliga Championchip i en una edició tan especial com la 25 edició, per primera ocasió serà campionat de Catalunya de 10km ruta.

Els participants podran gaudir de llebres de corredors.cat a diferents ritmes, massatgistes, calaixos de sortida segons el color del dorsal, dorsals personalitzats, guarda-roba, atletes d’elit, un gran sorteig, entre d’altres sorpreses.

Inscripcions a www.vilaolimpica10k.com o www.lasansi.com

Més informació:

vilaolimpica@lasansi.com
www.lasansi.com