Nuel Galán porta a Barcelona la llegenda màgica de Mr. Snow, un dels més grans il·lusionistes del planeta (a partir del 18 de gener)

 

cartell_horitzontal_400

 

 

 

 

Nuel Galán porta a Barcelona la llegenda màgica de Mr. Snow, un dels més grans il·lusionistes del planeta. Es tracta de la continuació de «La sorprenent història de Mr. Snow’, un dels espectacles amb els quals es va donar a conèixer Antonio Díaz, el Mago Pop, en els inicis de la seva carrera. Díaz està darrere de la direcció artística i la dramatúrgia de «Mr. Snow, la leyenda continúa”, el guió del qual ha estat adaptat per Galán, protagonista d’aquest espectacle màgic que arriba al Teatre Barts a partir del dimecres 18 de gener.

Nuel Galán, perseguidor d’objectes invisibles i cercador de noves tendències, és assessor màgic de Discovery Max i col·laborador en programes de televisió com Estando contigo, Pasapalabra o Todo va bién. Disposa d’un carisma i unes dots d’interpretació que li donen un gran poder escènic. El jove mag valencià, especialista en manipulació, és una figura emergent en el panorama de la màgia espanyola i compta amb diversos premis que l’han ajudat a traspassar fronteres i a formar part de l’equip de creadors de Màgia del Mag Pop: subcampió d’Espanya 2013, premi del públic de Madrid 2012, 1r premi de Congrés Màgic Almussafes, 1r premi Street Magic, 3r premi Congressos Màgic de França, 2n premi Congrés Màgic de Còrdova, 3r premi Congrés Màgic de Cadis.

Ampliació de les funcions:

Del 18 al 21 a les 21:30h i el 22 a les 19:30h

El 26 a les 21:00, 27 i 28 a les 21:30h i 29 a les 19:30h

www.nuelgalan.com