Música

SÉPTIMO A presenta el seu nou directe “més directe” a la SALA APOLO en un concert amb HORA DE JOGLAR 27 d’abril,

SÉPTIMO A presenta el seu nou directe “més directe” a la SALA APOLO en un concert amb HORA DE JOGLAR

cartell_septimoajoglar_ok_p

El proper 27 d’abril, a les 20:30 hores, el grup solsonès-cardoní SÉPTIMO A encetarà a La [2] de Apolo de Barcelona nova temporada amb un directe “més directe”, en un concert en el que també actuarà la banda HORA DE JOGLAR.

 

Séptimo A i Hora de Joglar s’ajunten per sumar els seus potents directes i fer gaudir al públic d’una vetllada especial que evidenciarà la bona sintonia que hi ha entre les dues formacions. A la festa, s’afegiran també els grups Vizuri de Cardona i La Quinta del Barrio de Solsona, a més d’altres artistes amics com els percussionistes de TxarangoLes AbsentesSherpahPau BrugadaMarc Martínez,Ricard Puigdòmenech o el Cor de teatre Joves de Banyoles.

 

A més del seu repertori habitual, Séptimo A interpretarà per primer cop en viu Everybody is winni(www.youtube.com/watch?v=lyHGq7D8oLg&feature=youtu.be), el single d’avanç del nou àlbum que està previst que es publiqui el proper mes d’octubre.

 

Everybody is winni és una cançó de transició cap al nou enfocament del grup. Conserva el punt d’ska que ha identificat a SÉPTIMO A en els seus anteriors treballs, però incorpora novetats com l’idioma –en anglès i català-, l’electrònica més present i, especialment, una lletra delirant que neix d’una paraula inventada: “winni” i fa referència als errors, als punts rars i singulars de les persones. “La perfecció no existeix i aquesta és la gràcia; reconeixem-ho i posem-hi un toc d’humor”, reivindica la banda.

 

Després de transcórrer diverses etapes i amb dos discs ja editats, aquest grup format per una colla de sis amics de Solsona i dos de Cardona que es van iniciar en el món de la música per passar-ho bé plegats apel·la ara a un retorn a l’essència original d’aquests companys d’aventures que es volen divertir. Aquest nou pas, aquest “despullar-se” per mostrar-se en la seva plenitud i de manera original,sense objectius comercials ni “postureigs”, es plasmarà aquest 2018 en l’edició del nou disc, amb la presentació d’una nova imatge i amb un nou concepte de directe més això, “directe”.

 

Teaser del concertwww.youtube.com/watch?v=yVHXznSYqto&feature=youtu.be