Sócrates celebra 150 funcions al Teatre Romea Divendres 24 de març · 20 h

Sócrates celebra 150 funcions al Teatre Romea
Divendres 24 de març · 20 h · Teatre Romea

ec0eb41c-f751-4468-b5c7-070b8d007e5d

 

 

 
La funció de divendres 24 de març serà especial: celebrem 150 funcions de Sócrates. Juicio y muerte de un ciudadano, un espectacle imprescindible protagonitzat per un repartiment d’alçada, encapçalat per Josep Maria PouEl muntatge de nova creació de Mario Gas iAlberto Iglesias es representarà per última vegada al Teatre Romea i per un període improrrogable -fins al 23 d’abril-, després d’una reeixida gira de dos anys per l’Estat espanyol en què ha acumulat més de 64.000 espectadors i ha exhaurit localitats arreu del territori.

El pròxim divendres 24 de març i un cop finalitzada la funció de Sócrates. Juicio y muerte de un ciudadanoJosep Maria Pou, Carles Canut, Amparo Pamplona, Pep Molina, Borja Espinosa, Ramon Pujol i Guillem Motos bufaran les espelmes d’un pastís creat especialment per a l’ocasió. 

 
 
La crítica ha dit:

  • “Un Sócrates sensacional. Para mi gusto, una de las grandes interpretaciones de la carrera de Pou, y hay mucho donde escoger.”  Marcos OrdóñezEl País
  • “Sócrates ofereix una posada en escena d’un gran dinamisme en una interpretació de conjunt excel·lent.” Joan-Anton BenachLa Vanguardia
  • “El de Sócrates s’afegeix dins la trajectòria de Pou a una llarga llista de grans personatges, sovint amb una força i una complexitat molt potents.” Antoni Ribas Tur,Ara.
  • “Un guión complejo, intenso y penetrante sobre un juicio.” Elena RecioEl Periódico de Extremadura