Sopar Japonés en un Tatami (26 d´octubre)

1374959_535458319864469_457933626_n

 

 

 

 

Data: Dissabte 26 d´octubre
Hora: 21:00 hores
Preu: 26 euros (inclou, Begudes, cafè i postres)
LLoc: TEPPAN-YAKI (C / Lepant 347)
Reserves enviar un mail a info@catacultural.com
Forma d’Pagament: en efectiu el MATEIX dia
Punt de trobada: 21:00 hores al restaurant TEPPAN-YAKI
El sopar tindrà lloc en un Tatami Reservat per Catacultural
El menú, fet especial per a Catacultural, constarà de diversos plats típics del Japó com · Sushi · Sukiyaki (Rotlle d’entrecot) · Salmó · Llagostí · Sopa de Miso · Arròs fregit a la planxa · Filet a la planxa · Wang Tung fregit, farcit de gamba, i molt mes (dins el preu inclou Begudes, cafè i postres)
També gaudirem de l’espectacle de la Truita voladora Precisament el nom del nou restaurant es va inspirar de la paraula TEPPAN-YAKI que significa ROSTIT A LA GRAELLA EN PÚBLIC. I amb la planxa també va arribar «la truita voladora», un espectacle en què participen els clients tant o més que el cuiner.
El local del restaurant consta de dos grans menjadors, en el major està disposada la planxa, i del reservats, anomenats «Tatamis», per poder gaudir en grup, amb més intimitat. Els tatamis estan perfectament decorats a l’estil oriental i en ells els costums japoneses es posen de manifest.

Al voltant de les planxes hi ha unes cadires perquè els clients puguin gaudir millor de l’art de la cuina a la planxa, a l’estil japonès. A cada cadira es col · loca un original quimono, detall de la casa, perquè els clients es posin en situació i esperimenten per complet l’experiència oriental i al mateix temps evitar que s’embruti la roba amb els vapors que desprenen les planxes.

 

Ja tenim preparat per el sopar Japonès del proper dissabte 26 d’octubre, aquest Kit, que sortejarem entre tots els assistents ¡¡¡