ActividadesActualidadExposiciones

UTOPIAMARKETS IL·LUSTRACIÓ 20, 21 i 22 d’octubre 2017 Utopia126 (Poblenou)

UTOPIAMARKETS IL·LUSTRACIÓ
20, 21 i 22 d’octubre 2017
Utopia126 (Poblenou)
 14a53c3b-0562-48b7-809f-3dce48d603fb
El primer UtopiaMarkets Il·lustració reunirà a més d’una setentena d’il·lustradors a Barcelona
UtopiaMarkets Il·lustració celebra la seva primera edició el cap de setmana del 20, 21 i 22 d’octubre del 2017, després de l’èxit de les edicions de l’UtopiaMarkets Photo i l’UtopiaMarkets Poesia.

El mercat reunirà, durant un mateix cap de setmana, una setantena d’il·lustradors, que vendran la seva obra directament al públic. Aquesta experiència pretén donar suport al talent i la creativitat del col·lectiu de la il·lustració i s’adreça a un públic ampli, tant a especialistes o amants de la il·lustració com a persones interessades per una oferta cultural i d’oci diferent a la ciutat. Serà una oportunitat única per descobrir, tafanejar, conversar i comprar directament a l’autor obra original o print seriat.

Entre els setanta il·lustradors participants hi haurà autors com Miguel Gallardo, Clàudia Vives-Fierro, Javier Mariscal, Karin Du Croo, Meritxell Durán, Flavita Banana, Raquel Díaz Reguera, Laia Arqueros, Pablo Caracol, Arianne Faber, Celeste Ciafarone, Àfrica Fanlo, Dalmaus, Ilich Roimeser, Elsy Sánchez, Carmen Segovia, Luisa Vera, Pol Montserrat, Josep Gómez-Guixà, Laura Klamburg, Javirroyo o Jean Claude Bouthier, entre d’altres, així com diversos agents relacionats amb el sector de la il·lustració de la ciutat com Oslo Graphic Barceloneta.

Durant els tres dies, a més del mercat, s’oferirà un complet programa d’activitats que acollirà, entre altres iniciatives, diàlegs, tallers i projeccions. Aquestes activitats les donarem a conèixer en les properes setmanes. El públic també disposarà d’una zona gastronòmica.

UtopiaMarkets Il·lustració forma part del projecte UtopiaMarkets, tres mercats dedicats a lafotografia, la poesia i la il·lustració que se celebren anualment durant tres caps de setmana aUtopia126, una fàbrica modernista convertida en espai singular al barri del Poblenou.

El juny del 2016 va néixer UtopiaMarkets amb la primera edició de Photo, que va repetir el mes de març d’enguany seguit del primer mercat de Poesia.

Tots ells van comptar amb una gran acollida per part del públic. Ara, amb la primera edició del mercat d’il·lustració, es tanca el cicle d’aquest any.

L’objectiu del projecte és reivindicar el talent i la creativitat de la ciutat en aquests tres col·lectius, donant-los més visibilitat i obrint-los a un públic més ampli.

És una iniciativa de Montse Abbad, Quique Camín i Oscar Vallés, que compta amb la col·laboració d’Antxón Gómez i un nombrós grup de còmplices. UtopiaMarkets Il·lustració té el suport d’Enric Aguilera, Miguel Angel Casares, Karin Du Croo, Miguel Gallardo, Inés García-Albi, Javier Mariscal iPhilippe Rouger.

Rep la col·laboració principal de la Fundació Banc Sabadell, el patrocini de Gramona i Hotel Alma Barcelona, la col·laboració d’Estrella Damm, Vueling, Cafès Magnífico i Sans & Sans, així com el suport de la Fundació Catalunya Cultura.