90 pel·lícules participen a la cursa dels VI Premis Gaudí


images

La gala de lliurament dels Gaudí tindrà lloc el 2 de febrer de 2014 al BTM

El 3 de gener a La Pedrera es llegiran els noms dels nominats a les 22 categories dels premis

El passat 8 de novembre es va tancar la inscripció de pel·lícules per participar a la sisena edició dels Premis Gaudí, estrenades entre el 8 de novembre de 2012 i el 31 de desembre de 2013. Per primera vegada, la inscripció ha estat “voluntària”, ja que en les passades edicions hi participaven per defecte totes les pel·lícules produïdes a Catalunya que complien els requisits.

Enguany hi participen 90 produccions entre llargmetratges, documentals, pel·lícules per a televisió, pel·lícules europees i curtmetratges.

Les dades són molt satisfactòries i demostren l’interès de les productores per inscriure la seva pel·lícula als Gaudí, consolidant els premis com el gran aparador del cinema català.
Anàlisi de la comparativa de les pel·lícules inscrites als V i VI Premis Gaudí
En aquesta edició destaca l’augment de pel·lícules en llengua catalana i no catalana, dues més en cada categoria. El creixement es troba sobretot en la categoria de pel·lícules documentals, que gairebé ha doblat la inscripció, de 9 a 17, un gènere de gran tradició i qualitat a Catalunya, més flexible davant les dures condicions de producció actuals del sector.
La sorpresa significativa és que enguany no hi ha cap pel·lícula d’animació candidata als Gaudí, enfront de les 3 que competien l’any passat. L’animació és costosa i fruit d’un treball que es pot allargar 5 o 6 anys.
Les pel·lícules per a televisió també presenten una davallada considerable, de les 15 l’any passat a les 9 d’enguany, resultat de la minva de la producció de les televisions públiques.

La participació de talent català, professionals dels diferents oficis del cinema en les produccions nacionals i internacionals, ha notat un augment considerable, confirmant l’excel·lència i projecció del seu treball.
En la categoria de curtmetratges es van inscriure 41 produccions que van ser considerades per una comissió de selecció professional que en va escollir 10. La tria no va ser fàcil perquè el nivell de qualitat és molt alt. Dels 41 curtmetratges inscrits, 20 estan produïts per l’ESCAC, i dels 10 candidats 5 són de directors d’aquesta escola. Altres 2 són de directors catalans que treballen als EUA, on han rebut nombrosos premis.
Finalment, les 10 pel·lícules europees –totes les que no son catalanes– han estat seleccionades per una comissió formada per membres de l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics i membres de l’Acadèmia.

Pel·lícules candidates als VI Premis Gaudí 2014

PEL·LÍCULES EN LLENGUA CATALANA
1. Barcelona, nit d’estiu, direcció Dani de la Orden, guió d’Eric Navarro, Eduard Sola i Daniel González, i produïda per Pilar Montoliu, Sábado Películas i El Terrat de Produccions, amb la participació de Televisió de Catalunya.
2. Fill de Caín, direcció Jesús Monllaó Plana, guió de Sergio Barrejón i David Victori, i produïda per Life & Pictures, Fosca Films S.L, Salto de Eje P.C, Televisió de Catalunya amb la participació de TVE.
3. Història de la meva mort*, guió i direcció d’Albert Serra, i produïda per Andergraun Films, Capricci Films SARL i Televisió de Catalunya.
4. Kanimambo, guió i direcció d’Albert Abdelatif Hwidar, Carla Subirana i Adán Aliaga, i produïda per Eddie Saeta, Hispanocine amb la participació IVAC, Radiotelevisió Valenciana.
5. La plaga, guió i direcció de Neus Ballús, i produïda per Pau Subirós, El Kinògraf SL, Televisió de Catalunya i ARTE France.
6. La por*, direcció Jordi Cadena, guió de Jordi Cadena i Núria Villazán, i produïda per Oberon Cinematogràfica amb la participació de Televisió de Catalunya.
7. L’Illa de Toth, guió i direcció de Héctor Morgan i Felix D’Ax, i produïda per Atac Funkie, Mago Production i Central Art Process.
8. Marhaba*, guió i direcció de Sergi Cervera, i produïda per Boala Films, Bumayé, amb la participació de XTVL (Xarxa de Televisions Locals de Catalunya).
9. Menú degustació, direcció Roger Gual, guió de Roger Gual i Javier Calvo i produïda per Zentropa Spain-Subotica Limited i Televisió de Catalunya.
10. Otel·lo*, direcció d’Hammudi Al-Rahmoun Font, guió de Hammudi Al- Rahmoun Font, adaptació de l’Otel·lo de W. Shakespeare, i produïda per Escándalo Films, Corte y Confección de Películas.

11. Sèrie B, guió i direcció de Ricard Reguant , i produïda per Sèrie B, SL i Olwyn Films.
12. Tots volem el millor per ella, direcció Mar Coll, guió de Mar Coll i Valentina Viso, i produïda per Escándalo Films S.L, Televisió de Catalunya, amb la participació TVE.
13. Un berenar a Ginebra*, guió i direcció de Ventura Pons, i produïda per Els Films de la Rambla, S.A. i Televisió de Catalunya.

20 PEL·LÍCULES EN LLENGUA NO CATALANA

1. ¿Quién mató a Bambi?*, guió i direcció de Santi Amodeo, i produïda per Rodar y Rodar Cine, amb la participació de TVE, Televisió de Catalunya i AXN.
2. Alacrán Enamorado, direcció Santiago A. Zannou, guió de Carlos Bardem i Santiago A. Zannou, i produïda per El Monje la Pelicula, Aie, Morena Films, amb la participació de TVE i Canal +.
3. Alpha, direcció Joan Cutrina, guió d’Antoni Solé, i produïda per Genco Films, Zip Films, i la participació de Televisió de Catalunya, Laiguana i Fig Tree Studios.
4. Ayer no termina nunca, direcció Isabel Coixet, guió d’Isabel Coixet basada lliurament en l’obra “GIF” de Lot, i produïda per Miss Wasabi Films i A Contracorriente Films.
5. El cuerpo, direcció Oriol Paulo, guió d’Oriol Paulo i Lara Sendim, i produïda per Rodar y Rodar Cine, Antena 3 i Televisió de Catalunya.
6. El muerto y ser feliz, direcció Javier Rebollo, guió de Javier Rebollo, Lola Mayo i Salvador Roselli, i produïda per Icónica, Eddie Saeta, Lolita Films amb la participació de Televisió de Catalunya i TVE.
7. Emergo, direcció Carles Torrens, guió de Rodrigo Cortés, i produïda per Nostromo Pictures.
8. Frontera*, direcció Manuel Pérez, guió de Carles Vidal i Manuel Pérez, i produïda per Cornelius Films amb la participació de Televisió de Catalunya.
9. Grand Piano, direcció Eugenio Mira, guió de Damien Chazelle, i produïda per Nostromo Pictures, Nostromo Canarias 1, Grand Piano Productions, Atresmedia Cine, Telefónica Producciones amb la participació de Televisió de Catalunya.
10. Ismael*, direcció Marcelo Piñeyro, guió de Marcelo Piñeyro, Marcelo Figueras i Verónica Fernández, i produïda per Zeta Cinema, Antena 3 Films i amb la participació de Televisió de Catalunya.
11. La Estrella, direcció Alberto Aranda, guió de Alberto Aranda i Belén Carmona, i produïda per A Contraluz Films amb la participació de TVE i Televisió de Catalunya.
12. La lapidation de Saint Étienne, direcció Pere Vilà, guió de Pere Vilà i Laura Merino, i produïda per Eddie Saeta, DDM Visual, L’Age d’Or, amb la participació de Televisió de Catalunya. 3
13. La última isla, direcció Dácil Pérez de Guzmán, guió de Dácil Pérez de Guzmán i Lola Guerrero, i produïda per Fausto Producciones, Rainbow Videoproducciones i Sakai Films.
14. Los últimos días, guió i direcció d’Àlex i David Pastor, i produïda per Morena Films, Rebelión Terrestre Film, Antena 3 Films, Les Films du Lendemain i Televisió de Catalunya.
15. Mama, direcció Andy Muschietti, guió d’Andy Muschietti, Barbara Muschietti i Neil Cross, i produïda per Toma 78 i DeMilo Productions amb la participació de Televisió de Catalunya i Antena 3 Films.
16. Mindscape*, direcció Jorge Dorado Aguilar, guió de Guy Holmes, i produïda per Mindscape Productions, Ombra Films, Antena 3 Films, The Safran Company amb la participació de Televisió de Catalunya.
17. Para Elisa, guió i direcció de Juanra Fernández, i produïda per Produccions del Primer Cinquena.
18. Somos gente honrada, direcció Alejandro Marzoa Blasco, guió de Miguel Ángel Blanca, Alejandro Marzoa, Juan Cruz Benavente i Jaume Ripoll, i produïda per Vaca Films Studio, Persona Non Grata Pictures i El Terrat de Produccions, amb la participació de TVE, Televisió de Catalunya i Canal+.
19. Retornados (The Returned), direcció Manuel Carballo, guió de Hatem Khraiche Ruiz- Zorrilla, i produïda per Filmax (Castelao Pictures) amb la participació de Televisió de Catalunya.
20. Viaje a Surtwey, guió i direcció Miguel Ángel Pérez i Javier Asenjo Gutiérrez, i produïda per Karma Films, Black Flag i Imminent Produccions.

PEL·LÍCULES DOCUMENTALS

1. A Film About Kids And Music. Sant Andreu Jazz Band, direcció Ramon Tort Montserrat, guió de Ramon Tort i Borja Duñó, i produïda per Divinoconcepto amb la participació de Televisió de Catalunya. 2. Bajarí, guió i direcció Eva Vila, i produïda per Lastor Media, Cromosoma SA, Televisió de Catalunya, Eva Vila Purtí, Fundació Privada IDEC amb la participació de TVE. 3. Ciao Pirla!, direcció Ander Agudo, Oscar D’Aniello, Josep Badell, Luís Comajuan, Miquel Rubís, Carlos Sanchez-Llibre, Eloi Tomàs; guió d’Oscar D’Aniello, Josep Badell, Carlos Sanchez-Llibre i Eloi Tomàs, i produïda per Cafetera production by The Bakery Folks.
4. Comediants, amb el sol a la maleta, direcció Elisenda Dalmau i Héctor Muniente, guió d’Elisenda Dalmau, Héctor Muniente, Joan Font i Jaume Bernadet, i produïda per Sètmagic Audiovisual, Televisió de Catalunya i TVE.
5. El Somni dels Herois, guió i direcció Jacobo Sucari, i produïda per La Trinxera.
6. Els records glaçats*, guió i direcció Albert Solé, i produïda per Minimal Films, TVE i Televisió de Catalunya.
7. Entre maestros, direcció Pablo Usón, guió de Pablo Usón amb la col·laboració de Daniel Hernández i Silvia Quer, i produïda per Alea Docs & Films, amb la participació de TVE.
8. Ignasi M.*, guió i direcció Ventura Pons, i produïda per Els Films de la Rambla.
9. La Barbacoa, guió i direcció Enrique Urrutia, i produïda per 4 Barres Prod. Audiovisuals.
10. La cámara lúcida, guió i direcció Carlos Cañeque, i produïda per Anareia Films.
11. La primavera, guió i direcció de Christophe Farnarier, i produïda per Oberon Cinematográfica, Televisió de Catalunya i Wanda Visión. 12. L’estigma?, direcció Martí Sans, guió de Martí Sans i Marçal Cebrian, i produïda per Altervideo. 13. Món petit, direcció Marcel Barrena, guió de Marcel Barrena, Víctor Correal i Adrià Cuatrecases, i produïda per Umbilical Produccions, Corte y Confección de Películas, Televisió de Catalunya amb la participació de TVE i Canal +. 14. Planeta Blanc, direcció Aymar del Amo Alcácer, guió de Laia Manresa i Aymar del Amo, i produïda per Zucre Films amb la participació de Televisió de Catalunya. 15. Por qué?, direcció Marc Balaguer, guió de Jesús Angel Prieto Villanueva i Marc Balaguer Puig, i produïda per Lukimedia. 16. Serrat y Sabina, el símbolo y el cuate, guió i direcció de Francesc Relea, i produïda per Lastor Media, Whatsupdoc, TVE i la participació de Canal +. 17. Unes altres veus, guió i direcció d’Iván Ruiz i Sílvia Cortés, i produïda per Teidees Audiovisuals.

10 CURTMETRATGES

1. Adri, guió i direcció d’Estíbaliz Urresola, producció ESCAC Films.
2. Alianza, guió i direcció de Camila Mantovani, producció ESCAC Films.
3. Canis, guió i direcció de Marc Riba i Anna Solanas, producció Innovació més Gestió Empresarial.
4. Hermanos, guió i direcció de Gerard Martí, producció Escándalo Films.
5. La gallina, guió i direcció de Manel Raga, producció Escándalo Films.
6. Nadador, direcció Dani de la Orden, guió de Dani de la Orden i Edu Sola, producció Escándalo Films.
7. Sequence, guió i direcció de Carles Torrens, producció Fortress Feature i distribució Marvin&Wayne-Short Film Distribution.
8. Tryouts, guió i direcció de Susana Casares, producció Susana Casares i distribució per Marvin&Wayne-Short Film Distribution.
9. Godka Cirka (Un forat al cel), guió i direcció de Àlex Lora, producció Inicia Films.
10. Wings, guió i direcció de José Villalobos, producció Full Emotions.

9 PEL·LÍCULES PER A TELEVISIÓ

1. Carta a Eva, direcció Agustí Villaronga, guió d’Alfred Pérez, Roger Danès i Agustí Villaronga, producció Copia Cero, Televisió de Catalunya i TVE.
2. Concepción Arenal, la visitadora de presons, direcció Laura Mañá, guió de Rafa Russo i Laura Mañá, producció Distinto Films, Zenit TV, Televisió de Catalunya i TVE.
3. Desclassificats, direcció Abel Folk i Joan Riedweg, guió de Pere Riera, i produïda per Serveis de l’espectacle Focus i Televisió de Catalunya.
4. El retaule del Flautista, direcció Ricard Reguant, guió de Jordi Teixidor i Ricard Reguant, i produïda per Fausto Producciones i Televisió de Catalunya.
5. Et dec una nit de divendres, guió i direcció Dimas Rodríguez, i produïda per IMUFF Producciones i Televisió de Catalunya.
6. Mentiders, direcció Sílvia Munt, guió de Sílvia Munt, Eva Baeza i Raquel Cors, i produïda per Ovideo TV i Televisió de Catalunya.
7. Olor de colònia, direcció Lluís M. Güell, guió de Toni Cabré, Laia Aguilar i Anna Fité, i produïda per Diagonal Televisió i Televisió de Catalunya.
8. Radiacions, direcció Judith Colell, adaptació audiovisual de Mireia Ubero a partir de l’obra original de Julià de Jòdar i Enric Juliana, produïda per Els Quatre Gats Audiovisuals i Televisió de Catalunya.
9. Volare, direcció Joaquim Oristrell, guió de Joaquim Oristrell i Yolanda García Serrano, i produïda per Imposible Films i Televisió de Catalunya.

11 PARTICIPACIÓ TALENT CATALÀ

1 bodas de más*, direcció Javier Ruiz Caldera, guió de Pablo Alén i Breixo Corral, i produïda per Apaches Entertainment, Think Studio & Ciudadado Cisckul i A3MEDIA. Director: Javier Ruiz Caldera Direcció artística: Sylvia Steinbrecht Direcció de fotografia: Arnau Valls Perruqueria: Sergio Pérez
Muntatge: Alberto de Toro Música original: Javier Rodero Efectes especials: Lluís Castells So: Salva Mayolas Actor protagonista: Quim Gutiérrez
2. 3DFlames*, direcció Paulí Subirà Claramunt, guió de Paulí Subirà Claramunt, Maria José Zaragozá Gil i Borja Penalba Canadá, i produïda per Glauka Films. Director: Paulí Subirà Guió: Paulí Subirà
3. Amaren Eskuak (Las manos de mi madre), direcció Mireia Gabilondo, guió de Josu Bilbao, i produïda per Baleuko. Actriu secundària: Vicky Peña Actor secundari: Mark Schardan
4. Baztan, direcció Iñaki Elizalde, guió d’Iñaki Elizalde i Michel Gaztambide, i produïda per Lazo Visual. Direcció de fotografia: Quim Miquel Aloy Direcció artística: Oriol Puig
5. Caníbal, direcció Manuel Martín Cuenca, guió de Manuel Martín Cuenca i Alejandro Hernández, i produïda per MOD Producciones, La Loma Blanca, amb la participació de TVE, Canal Sur, Canal Plus i AXN. Direcció de fotografia: Pau Esteve Birba So: Eva Valiño
6. Combustión, direcció Daniel Calparsoro, guió de Jaime Vaca, Carlos Montero i Daniel Calparsoro, i produïda per Zeta Cinema i Antena 3 Films. Direcció de producció: Josep Amorós
Direcció de fotografia: Daniel Aranyo Efectes especials: Ferran Piquer, Jordi Casares i Cesar Solar
7. El Efecto K. El montador de Stalin*, direcció Valentí Figueres, guió de Valentí Figueres i Helena Sánchez, i produïda per Los Sueños de la Hormiga Roja SLU i TVE. Direcció de fotografia: Pablo García Muntatge: Pablo García So: Verònica Font i Juan Sánchez “el Cuti”
8. Memoria de mis putas tristes*, direcció Henning Carlsen, guió de Henning Carlsen i Jean-Claude Carrière, i produïda per Zip Films, Memorias del Sabio Producciones, Crone Films i Dagmar Films. Música original: Javier Navarrete
9. Sola contigo, direcció Alberto Lecchi, guió d’Alberto Lecchi i Leandro Siciliano, i produïda per Moonlight Cinema i Aguirre Films. Actriu principal: Ariadna Gil Música original: Carles Pedragosa Efectes especials: Martin Fernández
10. Vivir es fácil con los ojos cerrados, guió i direcció David Trueba, produïda per Fernando Trueba PC SA amb la participació de TVE. Direcció de fotografia: Daniel Vilar Actor principal: Francesc Colomer Actriu secundària: Ariadna Gil Actor secundari: Ramón Fontserè 11. Zipi y Zape y el Club de la Canica, direcció Oskar Santos, guió Francisco Roncal i Jorge Lara, produïda per Mod Producciones SL, Zeta Cinema SL, Antena 3 Films SLU, Kowalski Films SL, ETB i Canal +. Actriu principal: Claudia Vega

10 PEL·LÍCULES EUROPEES

1. Amour (Amor) guió i direcció Michael Haneke, i produïda per Les Films du Losange, X-Filme Creative Pool / Wega Film / France 3 cinéma, ARD degeto, Bayerischer Rundfunk, Westdeutscher Rundfunk, Canal + i France Télévisions. França, Alemanya i Àustria.
2. Barbara, guió i direcció Christian Petzold, i produïda per Schramm Film Koerner & Weber, Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF) i ARTE. Alemanya.
3. Après Mai (Después de Mayo), guió i direcció Olivier Assayas, i produïda per MK2 Productions, France 2 Cinéma i Vortex Sutra. França.
4. Hannah Arendt, direcció Margarethe von Trotta, guió de Pam Katz i Margarethe von Trotta, i produïda per Heimatfilm Amour Fou, Luxembourg MACT Productions Sophie Dulac Productions, Metro Communications ARD Degeto Film, Bayerischer Rundfunk i Westdeutscher Rundfunk. Alemanya, Luxemburg i França.
5. Il villaggio di cartone, guió i direcció Ermanno Olmi, i produïda per Cinemaundici, Rai Cinema i Edison. Itàlia. 6. Io e te (Tú y yo), direcció Bernardo Bertolucci, guió de Bernardo Bertolucci, Francesca Marciano i Umberto Contarello a partir de la novel·la de Niccolò Ammaniti, i produïda per Fiction Cinematografica, Wildside Media i Medusa Film. Itàlia.
7. La herida, direcció Fernando Franco, guió de Fernando Franco i Enric Rufas, i produïda per Elamedia, Encanta Films, Etb (Euskal Telebista), Kowalski Films i Pantalla Partida Producciones. Espanya.
8. La vie d’Adèle (La vida de Adèle), direcció Abdellatif Kechiche, guió d’ Abdellatif Kechiche i Ghalya Lacroix a partir de la novel·la gràfica de Julie Maroh, i produïda per Wild Bunch, Quat’sous Films, France 2 Cinema, Scope Pictures, Vértigo Films, RTBF, Canal + i CNC. França.
9. Dupa dealuri (Más allá de las colinas), direcció Cristian Mungiu, guió de Cristian Mungiu a partir de la novel·la de Tatiana Niculescu, i produïda per Wild Bunch, Mandragora Movies, Mobra Films, Why Not Productions, Les Films du Fleuve, Fonds Eurimages du Conseil de l’Europe i Romanian National Center for Cinematography. Romania, França, Bèlgica.
10. Tabu, direcció Miguel Gomes, guió de Miguel Gomes i Mariana Ricardo, i produïda per O Som e a Fúria i Radiotelevisão Portuguesa (RTP). Portugal.

 Les pel·lícules assenyalades amb un asterisc tenen prevista la seva estrena entre el 8 de novembre i el 31 de desembre de 2013 i han d’enviar la documentació corresponent abans del 31 de desembre per tal de formalitzar la participació als VI Premis Gaudí, segons les bases dels premis.

Calendari VI Premis Gaudí

Dimarts 17 de desembre de 2013: s’inicia la primera volta de votacions i comença la cursa.
Dilluns 30 de desembre 2013: final de la primera volta de votacions.
Divendres 3 de gener de 2014, a les 12 del migdia a La Pedrera: lectura de les quatre nominacions que opten a les 22 categories dels Premis Gaudí.
Dilluns 13 de gener 2014: inici de la segona volta de votacions.
Dilluns 27 de gener 2014: final de la segona volta de votacions.
Diumenge 2 de febrer de 2014: Gala de lliurament dels VI Premis Gaudí al BTM. Retransmissió per TV3 amb pre-gala, catifa vermella nominats, abans del T/N i gala.
Els notaris que certifiquen el procés de votacions i el recompte de vots són el Sr. Juan Antonio Andújar Hurtado i el Sr. Emilio Roselló Carrión, de Barcelona.

Actualment l’Acadèmia té 369 membres i es regeix per una Junta Directiva escollida per l’Assemblea, formada per deu membres de l’Acadèmia, tots ells professionals del cinema: Isona Passola, Presidenta; Sergi López, Vicepresident; Elisa Plaza, Secretària; Maria Rosa Fusté, Tresorera i els Vocals Pep Armengol, Josep Maria Civit, Aina Clotet, Cesc Gay, Edmon Roch i Clara Segura. Montse Majench exerceix de Directora i Míriam Sánchez, és la responsable de logística i producció.

L’ACC és membre de la FAN of Europe, Film Academies Network, xarxa de d’acadèmies de cinema europeu, depenent de la European Film Academy, EFA, amb seu a Berlín.

L’Acadèmia està inclosa als cens d’entitats que fomenten la llengua catalana del Departament de Política Lingüística-Generalitat de Catalunya

Patrons de l’Acadèmia del Cinema Català: GENERALITAT DE CATALUNYA – INSTITUT CATALÀ DE LES EMPRESES CULTURALS / AJUNTAMENT DE BARCELONA / DIPUTACIÓ DE BARCELONA / FUNDACIÓ SGAE / EGEDA – FILMOTECH / GREMI D’EXHIBIDORS DE CINEMA DE CATALUNYA

Mitjans de comunicació: TELEVISIÓ DE CATALUNYA / CATALUNYA RÀDIO
Patrocinador oficial: ESTRELLA DAMM
Perruqueria oficial: L’ORÉAL PROFESSIONNEL
Col·laboradors / amics: COL·LEGI DE DIRECTORS / GUIONISTES ASSOCIATS (GAC) / AADPC, ASSOCIACIÓ D’ACTORS I DIRECTORS PROFESSIONALS DE CATALUNYA / ACCEC, ASSOCIACIÓ CATALANA DE CRÍTICS I ESCRIPTORS CINEMATOGRÀFICS / DDT EFECTOS ESPECIALES / TRADULAB / DELUXE / APUNTOLAPOSPO / ÀMISTER ARTS HOTEL / FRIT RAVICH / JEAN LEON / CINEMES GIRONA / FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA / FILMOTECA DE CATALUNYA / TMB / DRAC MÀGIC / CINEMES BOLICHE / CI&VI COORDINADORA DE FESTIVALS DE CINEMA I AUDIOVISUALS / CPAC COL·LEGI DE
PROFESSIONALS DE L’AUDIOVISUAL DE CATALUNYA / CAZCARRA IMAGE GROUP / COMÈDIA

Col·laboradors VI Premis Gaudí: BARCELONA DE SERVEIS MUNICIPALS B:SM / LA VANGUARDIA / INSTITUT RAMON LLULL / MEDIA ANTENA CATALUNYA / ROSA CLARÀ / …

>