«El col·leccionisme des de dins», els fons del Museu Egipci de Barcelona explicats pel seu fundador dijous 4 d’abril a les 19h

Jordi Clos oferirà la ponència de clausura del cicle de conferències vinculat a l’exposició «Passió per l’Egipte Faraònic» el proper dijous 4 d’abril a les 19h 

638aa9c1e0effba682b63493b783b9a3


El proper dijous 4 d’abril, Jordi Clos explicarà en primera persona llur trajectòria com a col·leccionista, donant a conèixer les seves vivències a l’hora de formar i engrandir –durant els darrers 25 anys– una de les col·leccions privades d’art egipci més importants dins el panorama europeu.
Una sòlida experiència en el camp del mecenatge i en el món de l’adquisició d’antiguitats a prestigioses cases de subhasta, sovint no exempta d’anècdotes i d’episodis ben curiosos, que només algú com el seu protagonista pot desvelar amb detall.
Precedida per tres conferències que han explorat des dels fonaments del col·leccionisme fins al seu assentament, «El col·leccionisme des de dins» marcarà la clausura del cicle de conferències lligat a l’exposició «Passió per l’Egipte Faraònic. 200 anys de col·leccionisme al Museu Egipci de Barcelona».