Mar Vilaseca feat. Taber Gable 21 de novembre de 2018 · 21h · Luz de Gas

Mar Vilaseca feat. Taber Gable
21 de novembre de 2018 · 21h · Luz de Gas
50è Voll-Damm Festival Jazz Barcelona
            27102018-dsc_1746_400

La pianista i compositora Mar Vilaseca debuta al 50è Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona al capdavant del seu quintet i amb la col·laboració de Taber Gable

Mar Vilaseca debuta al 50è Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona amb un concert a Luz de Gas el 21 de novembre. La jove compositora, cantant i pianista catalana ho farà en format quintet i amb la col·laboració del també pianista Taber Gable, deixeble de Wynton Marsalis i Kenny Barron. Vilaseca aplega al seu voltant quatre joves músics representants de l’actual incadescència a l’escena jazzística barcelonina. Damunt de l’escenari, que compartirà amb Taber Gable, oferirà composicions pròpies amb clàssics. La col·laboració amb el músic novaiorquès neix en una jam al club Smalls l’any 2017, durant una estada de Vilaseca a la ciutat.

Vilaseca col·labora amb músics d’arreu fent valdre el seu talent i originalitat, que es reflecteixen en les seves composicions marcades per la influència de The Beatles –una de les bandes de capçalera de la pianista– i per lablack music dels anys 70 i pel jazz. Formada a l’ESMUC i al Conservatori del Liceu, Mar Vilaseca, al capdavant del seu propi projecte, es perfila com una de les veus amb més projecció de l’escena catalana.

FITXA ARTÍSTICA:

Mar Vilaseca feat. Taber Gable

Dimecres 21 de novembre de 2018

Luz de Gas

50è Voll-Damm Festival Jazz Barcelona

Entrades aquí

Mar Vilaseca (piano, veu i composició)

Joan Fort (guitarra elèctrica) Arturo Valdez (contrabaix) Jordi Pallarés (bateria)

Roger Mir (saxo alt)

FEATURING:

Taber Gable (piano i composició)

Escolta!

Mar Vilaseca – I won’t be late – YouTube

Mar Vilaseca – House of Jade – YouTube