The Exploding Fest #6! – 3/10 – Entrades i cartell complet – Hàppening de música i arts en moviment 💃 🎧 – gratis i a la fresca!

Reserva la teva entrada aquí!
 The Exploding Fest. #6
Hàppening o caos controlat e música i arts del moviment!

3 d’octubre. De 19:00h a 22:00h. Vallcarca (Farigola, 14). Entrada gratuïta (prèvia reserva).  A la fresca.
El 3 d’octubre torna The Exploding Fest. és a dir, la 6a edició del happening d’improvisació entre música i arts en moviment. Una festa  d’homenatge a Andy Warhol i les seves explosions artístiques improvisades, ‘The Exploding Plastic Inevitable’.

The Exploding Fest és una trobada única de més de 25 artistes de moviment, músics i performers inconformistes que a través de la improvisació faran a Vallcarca un gran hàppening d’exploració escènica i musical contemporània a l’aire lliure.  

En la seva sisena edició, The Exploding Fest pren el carrer i vol reivindicar el dret a experimentar i exhibir cultura a l’aire lliure en comunitat. Per això, el festival se celebra enguany a una plaça pública i oberta en col·laboració amb l’Assemblea de Vallcarca i altres col·lectius com l’espai d’incubació cultural El Pumarejo. 

 A R T I S T E S     T H E   E X P L O D I N G   F E S T   # 6

⚠️ Adrián Vega (Iron Skulls) ⚠️ Adriano Galante (Seward) ⚠️ Anna Hierro (La Veronal) ⚠️ Anna Pantinat (Pentina’t Lula) ⚠️ Blanca Tolsá ⚠️ Edi Pou (Za!) ⚠️ Luis García «Fruta» (Los Informalls) ⚠️ Gloria Ros ⚠️Tarta Relena ⚠️ Juan Luis Batalla (Nerobambola) ⚠️ Laia Duran ⚠️ Llapispanc ⚠️ Lluís Rueda, Kike Bela i Mark Cunningham  (Blood Quartet) ⚠️ Marina Herlop ⚠️ 
⚠️ Marta Torrella (Tarta Relena) ⚠️ Nico Roig ⚠️ Nora Haddad ⚠️ Núria Martínez-Vernís ⚠️ Oriol Roca ⚠️ Paloma Muñoz ⚠️ Roger Peláez ⚠️ Sara Fontán ⚠️ Tanit Cobas ⚠️ Violeta Barrio


El festival volritualitzar una reclamació de llibertat i de drets:  «Les persones tenim dret a viure la cultura i l’art. Els artistes i les artistes escoltem i volem escoltar. És la nostra obligació i el nostre dret. Tota la comunitat ens ho mereixem. No sabem si l’Andy Warhol va tenir en algun moment cap flirteig amb l’altruisme o va voler canviar el món per fer-lo Pop. El que sí sabem és que li agradaven les comunitats. D’aquí la Factory i la seva funció impulsora de les The Exploding Plastic Inevitable. Nosaltres aquest cop hem mirat també cap a les comunitats. Tot i que, en aquest cas, un barri, un territori, on es desenvolupa una mena d’essència cultural i social basada en la llibertat i la cooperació, el barri de Vallcarca de Barcelona».  Si vols saber-ne més, no et perdis la declaració. 

A The Exploding també hi haurà ràdio de la mà dels Maraca Lab. Maraca Lab és un laboratori de podcasts que neix amb la intenció de conèixer relats i realitats dels col·lectius independents de la cultura, i amb aquests ingredients crear peces d’àudio entre la crònica i l’art sonor. És una aventura a tres bandes de Manuela Frudá, Edi Pou i Mar Merino.

Com que encara no ha acabat l’època covidiana, per assistir-hi, caldrà registrar-se prèviament per assegurar l’entrada i respectar les mesures de distància, mans netes i mascareta – millor si és amb brilli-brilli .

The Exploding Fest està organitzat per un col·lectiu d’artistes i amants de les arts, promotors de música, arts del moviment, i visuals, conscients de que part del seu creixement creatiu requereix una exploració paraescènica fonamentada en el risc i la llibertat. Sonia Fernández Lage, Kike Bela i Edi Pou són els seus directors artístics.  

The Exploding Fest #6 és una iniciativa de The Good Good. Amb la col·laboració d’ Empíric, l’Assemblea de Vallcarca, l’Antic Forn de VallcarcaEl Pumarejo i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. 
Forma part de la #TardorTransformadora

https://theexplodingfest.art/
www.thegoodgood.org
Esdeveniment Facebook
Reserva d’entrades
(*artwork by Frederic Navarro )

#TheExplodingFest #CulturaSegura