080 Barcelona Fashion (entre el 27 i el 31 de gener de 2014) Mercat del Born

La propera 080 Barcelona Fashion serà al mercat del Born

banner_080_cat_anti

La propera edició del 080 Barcelona Fashion , es durà terme entre el 27 i el 31 de gener de 2014, ja té on celebrar-se. Es tracta del recent reformat recinte del mercat del Born , que, segons han confirmat a LaVanguardia.com una portaveu del Consorci de Comerç , Artesania i Moda ( CCAM ) , acollirà aquesta trobada després que, per primera vegada en la seva història , repetís ubicació – l’edifici Dhub , a la plaça de les Glòries – en les dues últimes convocatòries .

Des dels seus inicis , aquesta passarel · la s’ha caracteritzat per anar canviant de localització en cada ocasió .

Al juliol de 2013 , 080 Barcelona Fashion es va mantenir al Dhub perquè encara no havien finalitzat les obres que s’estaven fent en l’espai triat per a l’ocasió : l’Hospital de Sant Pau . De moment , aquest emblemàtic equipament es quedarà sense allotjar les desfilades , showrooms i la resta d’activitats creatives i empresarials d’aquesta setmana de la moda . Qui sap si en el futur hi haurà oportunitat de recuperar aquesta idea .

El nou Born Centre Cultural ha estat restaurat i remodelat perquè en el seu si es desenvolupin exposicions i altres activitats com tertúlies i conferències . D’acord amb aquest vessant artística, a finals de gener es vestirà de moda per rebre les propostes que els dissenyadors i les marques seleccionats presentaran per a la temporada tardor- hivern 2014/15 .