12ena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona més internacional amb el segell WEVZA (del 29 al 31 de maig) Moll de la Marina Barcelona

12ena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona més internacional amb el segell WEVZA

CGQDk7jWoAAzvxo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La dotzena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona escalfa motors per a l’inici de l’activitat que es durà a terme enguany al Moll de La Marina, Platja de Somorrostro. Dins el programa de projecció internacional la Federació Catalana de Voleibol celebra aquesta competició amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, convertint-se l’edició de 2015 en la més internacional de totes les edicions fins ara disputades.

El 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona formarà part del circuit WEVZA, pertanyent a la Confederació Europea de Volleyball (CEV). El Moll de la Marina acollirà del 29 al 31 de maig jugadors provinents de Bèlgica, França, Alemanya, Països Baixos, Itàlia, Portugal, Espanya i Suïssa, països que componen la WEVZA. Així que els aficionats podran gaudir dels millors jugadors d’Europa, amb grans parelles disposades a lluitar per la victòria.

La capital catalana respirarà molt del nostre esport al llarg d’aquests tres dies, en un muntatge espectacular per part de Madison amb 4.000 metres quadrats d’espai que asseguren una exhibició única en la gran obertura oficial del Vòlei Platja a Catalunya aquest 2015. I es que l’aficionat també en serà protagonista, podent gaudir de l’espectacular graderia amb capacitat per a gairebé 1000 espectadors, cheerleaders i obsequis i premis entre els presents al llarg del torneig.

Llista d’entrada d’autèntic luxe

Ahir es va saber el llistat d’entrada al torneig, un llistat d’autèntic luxe amb la presència de les millors parelles dels diferents països que formen part del WEVZA. Així ens trobem en categoria masculina els germans italians Ingrosso, Matteo i Paolo, que accediran al quadre final de la competició en primera posició. Habituals del Circuit Mundial de la FIVB actualment ocupen la cinquena plaça del Rànquing Mundial després d’haver debutat aquest 2015 amb una dissetena plaça a l’Open de Fuzhou i una cinquena posició la setmana passada a Lucerna. Als germans Ingrosso s’uneixen els actuals campions de França, Salvetti-Daguerre, els suissos Kovatsch-Kissling, així com l’aparició de vells coneguts de la passada edició del Ciutat de Barcelona, com l’italià Marco Caminati, campió al 2014, o el francès Nick Caravano. En la participació local hi destaca la wild card pels catalans Jordi Roca-Gerard Aguilà, recentment campions de la Lliga d’Hivern, i la presència dels espanyols Fran Tomás-César Menéndez, campions universitaris de Vòlei Platja i dels subcampions del Món Sub’17, Oscar Jiménez-Alejandro Huerta.

En la categoria femenina destaca la presència de les actuals campiones del Ciutat de Barcelona, Ángela Lobato-Paula Soria, que retornen a Barcelona amb l’objectiu de revalidar el títol i seguir creixent en el panorama internacional. A la parella espanyola acompanyaran com a destacada presència local les catalanes Amaranta Fernández-Ester Ribera, -ja classificades al quadre final del torneig-, Mar Saló-Marta Galceran, Carla Alocén-Maria Palet i Judith Querol-Julia Bonet, que des del torneig de classificació buscaran estar al quadre final amb les destacades parelles que competiran entre les qual hi destaca la formada per les veteranes italianes Momoli-Gioria, Cicolari-Giogoli, i les holandeses Braakman-Sinnema i Van Gestel-Van der Vlist.