1A GALA DE PRESENTACIÓ DE TEMPORADA DE L’OBC PELS ABONATS (9 i 10 d´abril)

 

1A GALA DE PRESENTACIÓ DE TEMPORADA DE L’OBC PELS ABONATS

 

 

 

 

 

 

 

 

_obc_2_det_copia_cnIpia_4__0

 

 

 

 

 

L’OBC es vesteix de gala per presentar la nova temporada als seus abonats! Un viatge musical i emocionant en què l’Orquestra interpretarà fragments de les obres més destacades de la temporada. Acompanyats de la veu de l’actor Pep Munné i l’actriu Sílvia Bel.

El propers dies 9 i 10 d’abril l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya celebrarà per primera vegada una gala per presentar la Temporada 16-17 als seus abonats. A través de les veus dels actors Pep Munné i Sílvia Bel, l’OBC oferirà un viatge per les emocions a través de fragments de les grans simfonies que interpretarà a L’Auditori a partir del 30 de setembre. La gala compta amb la direcció escènica de Paco Mir i parteix d’una trobada excepcional. Els grans compositors de la història de la música reunits en una sala per intercanviar pensaments, reflexions, experiències viscudes i comentaris sobre les seves obres. En total les persones que assisteixin a la gala podran gaudir de fragments de 22 simfonies que s’interpretaran durant la temporada.

Per poder assistir a la 1a Gala de Presentació de Temporada de l’OBC només cal registrar-se en el formulari que apareix a la pàgina web de L’Auditori (www.auditori.cat). Cada persona registrada tindrà dret a dues entrades fins a exhaurir les localitats i les entrades es podran recollir a les taquilles de L’Auditori del dia 5 al 8 d’abril de 17h a 21h.
El mateix dia 9 de 10h a 13h i a partir de les 17h al hall de Sala 1 i el dia 10 a partir de les 9h al hall de Sala 1. Per a les persones que no són abonades també hi ha previst un sorteig de 200 entrades dobles. Per participar en aquest sorteig cal inscriure’s en el formulari que s’indica a continuació.

Si SOU ABONATS, ompliu aquest formulari (necessitareu el núm. d’abonat) i rebreu un mail de confirmació per passar a recollir les entrades que seran numerades i limitades i s’assignaran en el moment de la recollida.

Si NO SOU ABONATS, ompliu aquest formulari i entrareu al sorteig per aconseguir una entrada doble. Tenim 200 entrades dobles per sortejar. El dia 7 d’abril ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.