20 i 22 de maig Microdansa als Terrats

20 i 22 de maig
Microdansa als Terrats

safe_image

 

 

 

 

 

Dansa
20 de maig, 20 h
Barri del Raval

 

L’espectacle de dansa d’aquest any torna al format múltiple i minimalista. Microdansa als Terrats són tres coreografies, de tres estils diferents, que sintetitzaran, a les altures de Barcelona, els camins diversos que ha emprès la dansa contemporània.

 

Programa

 

SIQ

Una peça sobre les adversitats que es van superant al llarg de la vida. Un trajecte vital que recorre tots els estats de l’esperit, des de la vulnerabilitat fins a la felicitat. A través d’un tour de force de dansa física que, al mateix temps, destaca la debilitat del cos, aquest solo per a una ballarina dibuixa dalt de l’escena (o del terrat) una perspectiva valenta sobre la plenitud.

 

De norte a sur

Dues dones que es reflecteixen l’una a l’altra, com un mirall. Accions que s’influeixen mútuament. L’una, immersa en el deure i la imposició de les càrregues socials i emocionals, incapaç de viure sense elles perquè de manera inconscient les va repetint a diari. L’altra, es desafia i renuncia a viure amb càrregues.

En esdevinir un ésser únic, trobarem la sortida a un món ple de restriccions. Tot un joc d’unions i de repulsions generades per dos extrems que generen una força de tensió i de moviment que es complementa, es matisa, es multiplica i es qüestiona. Una vibració que anirà més enllà d’aquest misteriós personatge doble i que afectarà també el públic.

 

Efil

De l’energia, de la mort, de l’efímer al naixement, la il·lusió, la innocència, el joc.

Com si caminéssim en equilibri sobre un fil, dues persones reviuen els moments més importants de les seves vides a la inversa, començant per la vellesa i finalitzant en la infantesa.

Un passeig per l’experiència i l’oportunitat de reviure allò irreversible, allò impossible. Dos ancians que juguen; dos nens que s’apaguen.

 

Fitxa artística

 

SIQ

Ballarina
Anna Borràs

Música
“Orgone Donor” de Deathprod, “Goodbye” de Apparat feat Soap&Skin, “Pú ert sólin” de Ólafur Arnalds, “Go Do” de Jónsi (cover acustic) i “Amore” de Ryuichi Sakamoto

Llums i so
Anna Borràs

Vestuari
Montserrat Picó Armengol

Assistent de direcció
Nicolás Ricchini

Disseny gràfic
Neus Borràs

Audiovisuals
Carles Busquets

 

De norte a sur

Creació i interpretació
Maria de Acha
Helena Casas

Ajudant de direcció
Omar Puga

Música
Moi Auguste

 

Efil

Creació i interpretació
Arias Fernández
Julien Rossin

Ull extern
Thomas Noone

Més informació http://www.coincidencies.com/portfolio_page/microdansa-2016/#channel=f353bd95732f6fc&origin=http%3A%2F%2Fwww.coincidencies.com

 
Microdansa2