22 @RT, UN CICLE PER CONTEMPLAR L’ART ELS MIGDIES ( a partir 11 d´octubre)

22 @RT, UN CICLE PER CONTEMPLAR L’ART ELS MIGDIES

fernando_guerra-museo_can_framis-33-640x426

 

 

 

 

 

.

Destinat a tots els professionals del districte, aquest cicle estructurat en sis sessions de 50 minuts cadascuna i en horari de migdia, vol posar a l’abast del públic un seguit de trobades per contemplar diferents obres d’art. La intenió és descobrir, a través de conceptes universals, què s’amaga rere una obra d’art.

Més enllà dels estils artístics i de les cronologies, el Museu Can Framis es proposa un fet tan senzill com és contemplar l’art i, alhora, millorar (com deia l’anunci) ”les nostres petites vacances de cada dia”.

Aquí teniu les temàtiques de les diverses sessions:

11 d’octubre: L’origen
25 d’octubre: Fonts d’inspiració
8 de novembre: Orient-Occident
29 de novembre: Les matemàtiques
13 de desembre: Tècniques artístiques i materials
20 de desembre: Simbolismes

És imprescindible reserva prèvia ja perquè les places son limitades. Si esteu interessats escriviu a canframis@fundaciovilacasas.com o bé contacteu per telèfon al 933 208 736.

Museu Can Framis forma part de La Fundació Vila Casas, una entitat privada fundada el 1986 que s’ha dedicat principalment a la promoció de l’art contemporani ençà els anys 60 fins l’actualitat, entre altres coses. Tot i que la Fundació té diferents espais fora del barri, Can Framis és l’únic que es troba al Poblenou. Des de la seva inauguració el 2009 ha funcionat com a Museu de Pintura Catalana, amb més de 300 obres a la col·lecció.

 

CICLE 22 @RT
MUSEU CAN FRAMIS
(C / ROC BORONAT, 116-126)
PREU PER SESSIÓ 2€
HORARI: 13:50 – 14:40H
RESERVES canframis@fundaciovilacasas.com