La 3a edició del Most Festival es presenta amb una programació atractiva per a tots els públics. Del 7 al 10 de novembre al Penedès. Mai el cinema i els vins i caves havien estat tan a prop.

La tercera edició del festival ha arribat per compartir amb tu el millor cinema i els excel·lents vins i caves del Penedès. El marc és incomparable.

Del 7 al 10 de novembre t’hem preparat una selecció internacional d’audiovisuals especialitzats en l’univers vitivinícola, la preestrena de grans títols de ficció per a tots els públics, els millors curtmetratges del nostre país dels darrers anys i el més selecte cinema d’animació per als més petits, juntament amb un bon grapat d’activitats enoturístiques complementàries que faran de la teva visita al festival una experiència única.

Totes les projeccions inclouen una degustació de vins o caves i formatges.

Collita 2013: la millor producció audiovisual internacional relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. Inclou Red Obsession, que es va presentar a la Berlinale, narrat amb la veu de l’actor Russel Crowe i amb la factura d’una producció de Hollywood; Deconstruint el vi català, una radiografia de l’estat actual d’una beguda que va arribar a Catalunya fa 2.700 anys i que forma part de la identitat d’un poble; Les Cabotines, Le vin féminin, la història de dues dones que, trencant tots els estereotips, assoleixen el seu somni: restaurar un antic celler i elaborar grans vins, i Pelican’s Watch, una producció grega guardonada a diferents festivals. Projeccions a Vilafranca, Sant Sadurní, Gelida, Sant Pere Molanta i Pacs del Penedès.

Gran Reserva: preestrena de quatre grans pel·lícules que s’han projectat a festivals de tot el món:

Gala d’inauguració: When pigs have wings (Un cerdo en Gaza): una comèdia universal sobre una realitat diferent + Lliurament del Premi Most a Pere Arquillué. Sessió patrocinada per Torres.


Le week-end: Una història tendra, irònica i magistralment interpretada sobre què en pot quedar de l’amor al cap de 30 anys.


Frances Ha: L’última joia del cinema independent beu de Woody Allen + Lliurament del Premi Most a Candela Peña. Sessió patrocinada per DO Penedès.


Gala de cloenda: Lore: un viatge de gran factura visual des de les empremtes de la guerra cap al coneixement + Entrega de Premis + Lliurament del Premi Most a Sergi López. Sessió patrocinada pel Consell Regulador del Cava.

A banda de les seccions Collita 2013 i Gran Reserva, el festival de cinema ubicat al Penedès oferirà també projeccions i activitats complementàries:

– Brot. És la nova denominació de la Mostra de Curtmetratges, que aquest any arriba a la 18a edició tot presentant els millors treballs de l’any del nostre país en format curt.

– Mini Most. Projecció de curtmetratges d’animació infantils. Com a novetat, s’oferirà un taller per als més menuts basat en la construcció de zoòtrops.

– Activitats paral·leles. La trobada de bloguers i internautes Most&Blogs; la degustació exclusiva Vins de pel·lícula; la Disco Most amb melodies bensonants del festival; el Menú Most servit a diferents restaurants del Penedès; la recuperació d’audiovisuals premiats als Hits Most i les degustacions Most a la Carta.

Més informació a:Banner_Newsletter_1