23ena Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra (2018) 21 i 22 d’abril de 2018

 
23a FIRA PER EL DIA DE LA TERRA – MERCAT DE LA TERRA

Parc Central de Nou Barris

21 i 22 d’abril de 2018

 

fira

 

La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra és una activitat organitzada a la ciutat de Barcelona per l’Associació Dia de la Terra – Catalunya. En l’edició de 2018, degut al maltracte rebut per part del Dte. Ciutat Vella, des de fa 4 anys, i especialment en l’edició de 2017, trasladem temporalment la Fira a Nou Barris, per denunciar la vulneració de drets civics per part dels responsables polítics, gerencia i alguns funcionaris del districte. En data 5/3/2018, s’ha enviat aquesta carta a totes les persones i entitats que participen a la Fira.

La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra ni és una fira qualsevol ni és un mercat qualsevol, ni vol fer la competència a cap fira concreta, ni a cap mercat concret. La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra és una trobada d’entitats de tota mena per cridar l’atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris.

La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra potencia la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i als sistemes naturals, que són la base perquè els humans puguin disposar d’una vida digna.

Totes les entitats que vulguin participar a la 23a Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra han d’haver signat el document ‘La Carta de la Terra’ (si és la primera vegada), o han d’enviar un breu resum explicant com han honorat els principies de ‘La Carta de la Terra’:

– Si és la primera vegada que es participa, descarrega-la, llegeix-la amb deteniment, signa el full d’adhesió i envia només el full signat a Bustia Verda, c/o Dia de la Terra, Apartat de Correus 10095, 08080 Barcelona, Catalunya o directament a: cartadelaterracat@gmail.com.

Si ja s’ha participat en anteriors edicions de la Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra i ja s’ha signat la Carta de la Terra, s’ha d’enviar a Dia de la Terra, un informe de les activitats realitzades l’any 2017 per honorar els compromisos de la Carta de la Terra.

La Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra no permet la participació de persones i/o entitats que practiquin la revenda de productes. En canvi, la Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra dona suport a tota mena de producció artesana local respectuosa amb les persones i la natura.

Per poder participar a la Fira cal haver llegit i acceptat les Normes de funcionament de la Fira per el Dia de la Terra – Mercat de la Terra vigents. Per descarregar les Normes, clica aquí.