Carnaval 2014: Ambaixadors

Carnaval 2014

AMBAIXADORS

Gran Patantum de Solbaix

Blau celan

 

ambaixadors_1_small

Marquesa de la Mandra i del Tantsemenfot. Senyora de Moltafenyaipocasganas, gran dolcesa imperial. Ambaixadora del rei Carnestoltes a la molt tranquil·la i estimada vila de les Corts i al senyoriu de Pedres Albes.

Gran Patantum de Solbaix

 

 

 

 

Caramanxell de Magòria

Blau anil

ambaixadors_2_small

 

Príncep de Ràbiamfàs i de Vullsercomtú. Comte Gelós de Tot. Gran saviesa imperial. Ambaixador del rei Carnestoltes a la molt bellugadissa i emprenedora vila de Sants i dels llogarrets de Montjuïc i de la Marina.

Caramanxell de Magòria

 

 

Calicut de Malabar i Trestorres

Verd

ambaixadors_3_small

 

Vescomte d’Aixòmagrada i d’Això-és-parmí. Vicari de Mhoquedotot. Gran fermesa imperial. Ambaixador del rei Carnestoltes a les molt nobles i encantadores viles de Sarrià i de Sant Gervasi de Cassoles i cònsol honorari al poble de Vallvidrera.

Calicut de Malabar i Trestorres

 

 

Bufallut de Grassot

Groc

ambaixadors_4_small

 

Duc de Socalmilló, marquès de Ningúcomjò, senyor de Jojoijò. Gran orgull imperial. Ambaixador del rei Carnestoltes a la molt orgullosa, alegre i fidelíssima vila de Gràcia i cònsol honorari a la de Vallcarca.

Bufallut de Grassot

Currutaca Bugadera i Santgenís

Taronja

Gran duquessa d’Arasticbé Aramemprenyu. Princesa consort de Miratucabé! Gran entusiasme imperial. Ambaixadora del rei Carnestoltes a la molt enfeinada i polida vila d’Horta, de les valls d’Hebron i dels llogarrets muntanyencs del Guinardó.

 

Currutaca Bugadera i Santgenís

Taronja

ambaixadors_5_small

Gran duquessa d’Arasticbé Aramemprenyu. Princesa consort de Miratucabé! Gran entusiasme imperial. Ambaixadora del rei Carnestoltes a la molt enfeinada i polida vila d’Horta, de les valls d’Hebron i dels llogarrets muntanyencs del Guinardó

 

 

 

 

Maabiata de Txan-Txan i Coats

Vermell

ambaixadors_6_small

Princesa de Baixfòrta. Comtessa de Tincpicós. Sexerdotessa Mhomenjotot. Gran passió imperial. Ambaixadora del rei Carnestoltes a la sensual i discreta vila de Sant Andreu, de la Sagrera i dels nous Més de Nou Barris.

.

 

 

 

 

Barreló Espirillingat de la Mel

Porpra

ambaixadors_7_small

 

Comte de Tripilloca. Vescomte de Méstèca. Vesvescomte de Vullmés, vesvescomte d’Encaramquedunracó. Gran serenor imperial. Ambaixador del rei Carnestoltes a la molt extensa i platjívola vila de Sant Martí.

 

 

 

El Rei Carnestoltes

 rei_small

És el tot, és la suma de tots. Igual que està vestit amb els set colors de l’arc de sant Martí (els set colors dels set ambaixadors), també és la suma dels set vicis i les set virtuts, singularitzades, cada una d’elles, en cada un dels set ambaixadors.