DESTACATS JAMBOREE: SETMANA 8 D’ABRIL 2015

 

8 Dimecres a les 8h i 10h nit
· Jazz Trio·
Web: 17€ – Taquilla: 22€

aChestnut, Cyrus-1 copia

 

 

 

 

 

 

CYRUS CHESTNUT-MADS VINDING-JOHNATHAN BLAKE

Cyrus Chestnut piano, Mads Vinding contrabaix, Johnathan Blake bateria.

Un trio de primera magnitud que manté ben viva l’essència del jazz tocat per l’excel·lència. En primer terme, a través d’un Cyrus Chestnut que al piano ens remet a mestres com Art Tatum, Hank Jones, Red Garland i Tommy Flanagan. Des de Wynton Marsalis fins a Roy Hargrove passant per Christian McBride han dipositat la confiança en aquest mestre per al qual el Lincoln Center de Nova York és la seva segona casa. El baterista Johnathan Blake ha estat un revulsiu del ritme al costat d’altres bèsties com Ralph Peterson i com a motor de la Mingus Big Band.

 

 

10 Divendres a les 8h i 10h nit

· Guitar Trio·

Web: 12€ – Taquilla: 15€

rotem sivan

 

 

 

 

 

ROTEM SIVAN TRIO

Rotem Sivan guitarra, Haggai Cohen Milo contrabaix, Colin Stranahan bateria.

Entre els guitarristes de jazz més valorats del moment actual, el nord-americà Rotem Sivan s’ha convertit en un fenomen per a crítica i públic. El mateix segell que fa prop de 20 anys donava un primer impuls a Kurt Rosenwinkel, Fresh Sound New Talent, és el mateix que ara veu com creix l’atenció i s’activen les vendes amb les referències d’aquest nou valor a l’alça. Tan aviat fidel a la tradició de mestres com Jim Hall i Joe Pass com associat a unes formes i unes dinàmiques absolutament contemporànies, Rotem Sivan aglutina en el seu estil passat, present i futur de la guitarra jazzística. Una descoberta que no convé perdre’s.

 

 

12 Diumenge a les 8h i 10h nit
· Swing/Blues/Jazz ·
Web: 12€ – Taquilla: 15€

drew davies4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DREW DAVIES & BARCELONA BIG BLUES BAND

Drew Davis saxo i veu, Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Víctor Berges, Jaume Torné trompetes, Pere Masafret, Igor Kossenkov trombons, Duska Miscevic, Ignasi Poch, Dani Pérez, Pol Prats, Nuria Vitó saxos, Mario Cobo guitarra, Federico Mazzanti piano, Martí Elias bateria.

L’orquestra més poderosa de blues, swing i jazz d’aquestes latituds ha preparat una doble sessió molt especial amb la participació com a estrella convidada del saxofonista i cantant britànic Drew Davies. Autèntic referent del gènere com a líder de The Drew Davies Rhythm Combo, el músic posarà a prova la resistència i la solidesa de la B4 que lidera l’invencible Ivan Kovacevic. Una vetllada carregada d’energia i bones vibracions amb la participació d’un convidat de luxe.