33 Saló Internacional del Còmic de Barcelona (del 16 al 19 d´abril)

342_x_comic-33-segon-cartell-cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIRA DE BARCELONA.
PALAU 2. PLANTA BAIXA I SUPERIOR. PLAÇA UNIVERS
Del dijous 16 al diumenge 19 d’abril de 2015

El 33 Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà lloc a la planta baixa i superior del Palau 2 i a la Plaça Univers. L’accés es realitzarà per Avinguda Reina Maria Cristina. El recinte del certamen comptarà amb aproximadament 36.000 m2.

Horaris:

Dijous 16 d’abril: de 10.00 a 20.00 h.
Divendres 17 d’abril: de 10.00 a 21.00 h.
Dissabte 18 d’abril: de 10.00 a 21.00 h.
Diumenge 19 d’abril: de 10.00 a 20.00 h.

Preus:

– Entrada general: 8 €

L’entrada es podrà adquirir a les taquilles del Saló del Còmic situades a la Plaça Espanya. L’entrada serà vàlida únicament per a una persona i un dia. També es podran comprar anticipadament en aquesta pàgina web www.ficomic.com a partir del 22 de gener de 2015.

– Entrada Descompte: 6 €

Els titulars del carnet de les biblioteques públiques de Catalunya, del carnet Club TR3SC, de la Targeta Rosa i del Carnet Jove podran adquirir les entrades al preu de 6 €. L’entrada es podrà adquirir a les taquilles del Saló del Còmic situades a Plaça Espanya. Els titulars del Carnet Jove i del carnet Club TR3SC podran comprar les entrades anticipadament a través d’aquesta web www.ficomic.com a partir del 22 de gener de 2015.

Els titulars del Carnet Jove podran adquirir un màxim d’una entrada per dia de celebració del Saló.

Els titulars del carnet Club TR3SC podran adquirir un màxim de dues entrades per dia de celebració del Saló.

Aquesta oferta no és acumulable a altres promocions.

– Entrada Grups Escolars: 2 €

Per als grups escolars que vulguin fer la visita al Saló del Còmic l’entrada té un preu especial de 2 € per a cada alumne i és gratuïta per als docents acompanyants. Per obtenir aquest descompte cal presentar a les taquilles un escrit amb el segell de l’escola i l’autorització de la direcció del centre, on consti el nombre d’alumnes i professors que volen accedir al Saló. Aquesta promoció no és acumulable a altres descomptes.

El menors de 3 anys entren gratis.

L’organització podrà realitzar els canvis a la programació i ubicació d’activitats dintre del recinte que consideri necessàries per a un millor funcionament del certamen.

PROHIBIT L’ACCÉS AL SALÓ AMB ANIMALS, BICICLETES, MONOPATINS, PATINETS, ROLLERS I SIMILARS.

AVÍS: D’acord amb el Reial Decret 137/1993 sobre el Reglament d’Armes, queda terminantment prohibit que els participants al Saló portin armes de foc, de metall i altres objectes contundents o imitacions que per les seves característiques puguin induir a confusió sobre la seva autèntica naturalesa. També es prohibeix l’ús d’elements perillosos per a la integritat física de les persones com ara material pirotècnic i inflamable. Només es permeten imitacions d’armes fetes de plàstic, cartró i altres materials que no comportin perill ni per als concursants ni per al públic assistent.

Adreça del recinte
Fira Barcelona – Palacio 2. Plaza Univers – Montjuïc
Avda. Reina María Cristina s/n
08004 Barcelona