Concert Cabaret amb la soprano Ángeles Blancas – Diumenge 29 de Novembre, 19h, Recinte Modernista Sant Pau (BCN)

imagesCA1RU2ID

 

 

 

 

 

 

 

El concert tindrà lloc diumenge , 29 de novembre, a les 19:00h, al Recinte Modernista de Sant Pau
Ángeles Blancas cantarà Richard Strauss i Kurt Weil, acompanyada al piano per Giovanni Auletta i per Luis González, a la trompeta.

Per aquesta edició s’ha volgut tancar el LIFE Victoria 2015 amb aquest Concert Cabaret ja que segons ha manifestat el director artístic del LIFE, Enric Martínez-Castignani, «la vida de Victoria va tenir molt de Cabaret, per el bo i el dolent». Així doncs, la proposta per tancar el Festival és un reconegut i sentit homenatge a la soprano barcelonina, Victoria de los Ángeles, a qui es dedica el Festival.

Els 20 minuts previs al concert d’Ángeles Blancas aniran a càrrec dels artistes LIFE New Generation. La soprano Anabel Pérez Real i el pianista Hugo Vilamala, oferiran un concert amb músiques de Franz Liszt, Alban Berg, Richard Strauss i Edvard Grieg.

Ángeles Blancas

Ángeles Blancas és considerada una de les sopranos espanyoles més destacables de la seva generació. Des del seu debut al costat de Plácido Domingo, ha actuat en molts dels teatres més importants com el Royal Opera House Covent Garden, Opernhaus Zürich, Gran Teatre del Liceu, Teatre Real, Carnegie Hall, entre d’altres. Ha actuat sota la batuta de Nello Santi, Marco Armiliato, Rafael Frühbeck de Burgos, Alberto Zedda o Sir Antonio Pappano.

Les entrades per assistir al concert es poden adquirir a través de la pàgina web del Festival: www.lifevictoria.com