39a edició de la Cursa Moritz Atlètica Barri Sant Antoni (22 de gener)

 

La primera cursa de l’any a Barcelona

 

39

 

El 22 de gener de 2017 a les 9:30 del matí, el barri de Sant Antoni de Barcelona acollirà la 39a edició de la Cursa Moritz Atlètica Barri Sant Antoni, dins la festa Major del barri. Es tracta d’una de les curses atlètiques més reconegudes i populars.

Enguany, aquesta nova edició arriba amb més força que mai. I és que l’objectiu és arribar als 4.000 participants, i així continuar amb la línia ascendent i exitosa de participació que ha tingut aquesta cursa des del primer dia.

Per aquest motiu, des d’aquí, us animem a apuntar-vos en aquesta imprescindible prova esportiva barcelonina oberta a la participació de tothom.

 
Inscripcions
Ja hem superat el 4.000 inscrits, les inscripcions es tancaran el dimecres 18 de gener de 2017 a les 23:59 h o a l’arribar a 4.300 inscrits.

No es faran inscripcions a la fira del corredor.

Empleneu el formulari i anireu a un servidor segur propietat de ChampionChip. Allà haurà de compli-mentar les dades necessàries i la seva inscripció es realitzarà automàticament.

Anar al formulari d’inscripció
Per a qualsevol problema durant la inscripció podeu contactar amb ChampionChip.

 
Fira del corredor
Per evitar cues, la direcció de la cursa recomana recollir la bossa amb els regals, el dorsal i el xip blanc de la organització a la Fira del Corredordivendres 20 de gener de 16:00 h a 20:00 h i el dissabte 21 gener de 10:00 h a 20:00 h, al Edifici Calàbria 66 (Antiga seu de l’ONCE), Carrer Calàbria 66-78, 08015 Barcelona.

Transports: Metro: L1 Rocafort. Bus: H16 – 41 – 13

Els atletes de fora de Barcelona podran recollir-la a partir de les 8 del matí del dia de la prova al pati interior dels Salesians de Rocafort (Rocafort-Floridablanca).

Per recollir el dorsal és imprescindible mostrar el DNI o Passaport i el comprovant d’inscripció.

Cursa solidaria:
De Veí a Veí | ONG del barri Sant Antoni Barcelona

L’ONG Veí a Veí i la Cursa Moritz barri de Sant Antoni organitzen una recollida d’aliments a la Fira del corredor.