Música

57 Festival de la Porta Ferrada a partir del 7 de julio

 57PF_NAMES.132936

 

 

 

 

 

 

S’ha presentat a la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols la programació del 57 Festival de la Porta Ferrada.

*Melody Gardot, Patti Smith i Salif Keïta i The Wailers  encapçalen el cartell del degà dels festivals d’estiu de Catalunya.

*Més de 40 espectacles durant els mesos de juliol i agost a la vora de la mar per viure les nits d’estiu en un univers de cultura.

*Joan Baez, Manuel Carrasco, Luz Casal, Els Pets, Manolo Garcia, The Human League i God save the Queen, entre molts altres, configuren la resta de programació. + informació

ENTRADES JA A LA VENDA A
www.portaferrada.cat

se ha presentado en la Sala Abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols la programación del 57 Festival de la Porta Ferrada.

*Melody Gardot, Patti Smith Salif Keïta y The Wailers encabezan el cartel del decano de los festivales de verano de Cataluña.

*Más de 40 espectáculos durante los meses de julio y agosto a la orilla del mar para vivir las noches de verano en un universo de cultura.

*Joan Baez, Manuel Carrasco, Luz Casal, Els Pets, Manolo Garcia, The Human League y God save the Queen, entre muchos otros, configuran el resto de la programación. + información

ENTRADAS YA A LA VENTA EN
www.portaferrada.cat